_TES0165

Målbonanza da vi slo lillebror i Sørlandshallen

Det ble hele sju mål da vi slo lillebror i Azar Karadas' første kamp som hovedtrener. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Det var duket for Sørlandsderby på fredag, da Start tok imot Jerv i Sørlandshallen i Azar Karadas' første kamp ved roret.

Kampen åpnet jevnt og først sjanse kom tidlig i kampen da Tom Strannegård vant ballen høyt i banen og fyrte av et skudd. Men Jervs sisteskanse gikk ut i full strekk og fikk avverget.

Kampen fortsatte å være jevn, men det var Jerv som kunne feire først og fikk ballen i mål etter 12 minutter. Men vi svarte godt og i etter 17 minutter ble Salim Nkubiri felt innenfor Jervs 16-meter og det ble dømt straffe. Alagie Sanyang var sikker fra straffemerket og 1-1 var et faktum.

Etter 21 spilte minutter, fikk vi en dødball på som Sander Sjøkvist slo inn i feltet til Jerv. Der ventet Luc Mares og fikk headet ballen som gikk like under tverrliggeren og i mål! 2-1 til Start!

En fornøyd Luc Mares etter han satt 2-1 målet mot Jerv (Foto: Helge N. Olsen).

Kampen fortsatte med flere muligheter for begge lag. I det 40 spilleminutt fikk Jerv satt ballen i mål etter en misforståelse mellom Luc Mares og keeper Mark Jensen. Dermed var vi like langt.

Laget fra Grimstad presset på videre og fikk betalt. Like før pause scoret Jerv igjen og tok med det ledelsen inn til pause i Sørlandshallen.

Etter pausen startet vi bra og presset Jerv. I det 50 spilleminutt fikk Jesper Gregersen muligheten til et skudd, men forsøket gikk utenfor venstre stolpe.

Vi hadde mye ball og forsøkte å få hull på Jervs forsvar og etter 73 spilte minutter løsnet det da Alagie Sanyang vartet opp med fotballkunst! Sander Svela slo et bra innlegg, som spissen brassesparket bak Jervs keeper og 3-3 i sørlandsderbyet!

Men vi var ikke ferdig der! Etter 84 minutter sendte Ousmane Dieng en pen pasning gjennom til Kalle Wallius som satt den i mål og vi tok tilbake ledelsen!

Vi holder ledelsen helt inn og vinner sørlandsderbyet i Sørlandshallen og vinner 4-3. Neste kamp er mot Egersund 24. februar i Sørlandshallen.

#32 Ousmane Dieng

Utilgjengelige spillere: Mathias Grundetjern, Marius Nordal, Eirik Schulze.

Slik så vi kampen:

1` Da er vi igang med dagens treningskamp mot Jerv i Sørlandshallen. Kom igjen gutter!

9` Tom Strannegård nærme kampens første scoring, men Jervs keeper er ute i full strekk og får avverget.

12` Jerv tar ledelsen 0-1.

16` Salim Nkubiri rykker inn i feltet og tvinger frem straffe!

17` MÅL! Alagie Sanyang stepper opp og setter straffen fint ned i hjørnet bak keeper. Vi er like langt 1-1.

21` MÅL! Luc Mares header inn innlegget fra Sander Sjøkvist på dødball! 2-1

40` Jerv utligner. 2-2

45` Jerv tar ledelsen like før pause. 2-3

45` PAUSE Vi går i garderoben på resultatet 2-3.

46` Vi er i gang igjen i Sørlandshallen. Ut å snu dette nå gutter!

46` Vi gjør tre bytter i pausen. Jasper Torkildsen, Deni Dashaev og Bjarni Duffield kommer inn for Mark Jensen, Luc Mares og Fabian Ness.

61` Sander Svela, Altin Ujkani, Mapenda Mbow og Sander Richarden kommer inn for Tom Strannegård, Salim Nkubiri, Sivert Sira-Hansen og Sander Sjøkvist.

73` MÅL! 3-3 Alagie Sanyang med en glimrende scoring! Spissen viser sine akrobatiske ferdigheter når han setter et nydelig brassespark. WOW!

78` Vi gjør fire nye bytter. Alagie Sanyang, Deni Dashaev, Jesper Gregersen og Adrian Nilsen går av for Ousmane Dieng, Jonas Siem, David Lunde og Jesper Gravdahl.

84` MÅL! 4-3. Der sitter den! Ousmane Dieng er råsterk på midtbanen da han spiller gjennom Kalle Wallius som setter ballen rolig bak Jervs sisteskanse.

90` FULLTID! Vi vinner til slutt 4-3 i Sørlandshallen. Deilig gutter!

Publisert: 16.02.2024
Skrevet av: Marcus Petterson & Vetle Stousland