Lokal midtbanespiller tilbake i Start

Det tidligere Start 2-talentet Sindre Osestad er klar for klubben, og skal i 2023-sesongen spille fotball med blå og hvit vimpel på brystet.

Annonse:

Osestad spilte forrige sesong i Grorud, sammen med blant annet Fabian Ness, men forlenga ikke kontrakten etter sesongen var over. I stedet ble det spill i Maltesiske Floriana FC – der han spilte en liten stund på nyåret. Nå er 23-åringen klar for oss i Start.

- Det føles veldig deilig å komme tilbake til Start. Jeg gleder meg til å trene med laget i dag og komme skikkelig i gang, sier Osestad, som kjenner til noen av sine nye lagkamerater:

- Jeg spilte med Fabian Ness i Grorud i fjor, og har spilt med Sander Sjøkvist på Start 2 tidligere. Så var Henrik Robstad også på A-laget mens jeg var på Start 2 i 2016 og 2017.

Etter å ha tilbragt sine første år som fotballspiller i Giv Akt, ble Osestad hentet til vår ungdomsavdeling i 2016, der han spilte på Start 2 og G19 i to sesonger. Deretter gikk ferden videre til Fram Larvik og så Grorud i 2020. I Grorud spilte han helt frem til slutten av forrige sesong. I starten av 2023 har han spilt fotball på Malta for Floriana FC.

- Sindre er en offensivt balansert spiller i en alder som passer vår troppsammensetning. Han har en kobling til Kristiansand og har tidligere spilt på Start 2, noe vi liker. Han kommer til å øke konkurransen sentralt i banen og med sine egenskaper kommer han til å gi trenerteamet flere valgmuligheter. , sier sportssjef Magni Fannberg og fortsetter:

- Jeg har forhåpninger om at Osestad får oppleve Sparebanken Sør Arena som sitt paradis og kan vise frem sine beste egenskaper i klubben i sitt hjerte med støtte fra tribunen.

Velkommen tilbake, Sindre!


Annonse fra Obos-ligaen: