Larsen og Boujar flytter østover

Start og Jerv har blitt enige om overganger for Simon Andreas Larsen og Benjamin Boujar.

Annonse:

Larsen har vært i Start i to sesonger og han står bokført med 59 kamper og fem scoringer i gult og svart. Forsvareren kom til Start fra Vålerenga før 2017-sesongen. Han har tidligere spilt i Randesund og Vindbjart.

Boujar kom også til Start før 2017-sesongen og han har spilt syv førstelagskamper i løpet av de to sesongene. I sommer gikk han på utlån til Hødd i 2. divisjon, men endte opp uten spilletid på førstelaget der. Boujar er flasket opp i Vigør, men var også han innom Vindbjart et par år før han gikk videre til Start. 

Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm, forteller at det gode forholdet mellom Start og Jerv, og samarbeidsavtalen mellom klubbene, var avgjørende for avtalene.

- Det er flott å se at samarbeidsavtalen med Jerv fungerer godt. Det har vært fin dialog med spillerne og begge klubber, med tanke på å finne best mulige løsninger for alle parter. Det at Jerv og Start har et så godt samarbeid viser seg nå i praksis, til fordel for begge klubbene og ikke minst spillerne på Sørlandet, sier Langeland.

Vi takker Simon og Benjamin for innsatsen i gult og svart, og ønsker dem lykke til i Grimstad!

 

Annonse fra Obos-ligaen: