Lånes ut

Isac Lidberg skal spille i OBOS-ligaen frem til 1.august.

Annonse:

Start har i dag blitt enige med Jerv om en utlånsavtale for Isac Lidberg frem til 1. august.

Den svenske angriperen kom til Start fra Åtvidaberg tidligere i år, men 19-åringen skal nå tilbringe første halvdel av sesongen i Grimstad.

- Isac har imponert både på og utenfor banen siden han kom til Start i januar, men som en del av hans videre utvikling er det viktig at han får spilletid. Og Jerv representerer således en flott mulighet, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

- Sportslig vil han komme til en velorganisert klubb, med et dyktig trenerteam. Han kan også fortsatt bo i Kristiansand og være en del av vårt miljø. Vi gleder oss til å følge Isac videre, sier Karlsen.

Lidberg reiser allerede i morgen med Jerv på treningsleir til Marbella.

- Det blir fint for meg å komme til Jerv, der jeg forhåpentligvis får spille mye og kan gjøre noen mål. Jeg vil bidra så mye jeg kan frem til sommeren, sier Lidberg.

- Det føles som en god løsning ettersom klubben ligger såpass nærme at jeg kan ha kontakt med Start hele tiden. Jeg satser på å komme tilbake som en bedre spiller, sier Lidberg.

Lidberg blir den fjerde overgangen mellom klubbene siden Jerv og Start inngikk en samarbeidsavtale før jul.

Tidligere har Thomas Zernichow gått fra Start til Jerv, og det samme gjorde spillerutvikler Jørgen Ferstad. Michael Ogungbaro gikk motsatt vei for en snau måned siden.

Annonse fra Obos-ligaen: