Låner inn 18-åring fra Eliteserieklubb

Lillestrøms unge spiss, Henrik Langaas Skogvold, har blitt enig om en låneavtale med oss, og er spilleklar til helgen mot Bryne FK.

Annonse:

- Start er en god klubb i en fin by, og jeg er veldig glad for at denne muligheten dukket opp. Jeg skal gi alt jeg kan for IK Start i tiden min her. Jeg håper og tror dette er en fin løsning for aller parter, sier 18-åringen før sin første trening med sine nye lagkamerater fredag formiddag.

Gjennom den nasjonale utlånsordningen har klubber muligheten til å låne inn spillere under 22 år fra Eliteserien og OBOS-ligaen utenfor de normale overgangsvinduene.

- Med tanke på hvordan vi spiller og de forutsettingene vi har, med at overgangsvinduet er stengt, så har vi vurdert en del alternativer, og er veldig glade for å kunne presentere Henrik Skogvold.

Som følge av skadesituasjonen i angrepet som har oppstått, valgte klubben å utforske denne muligheten og har funnet en god spiller i en situasjon som gjør at det er gunstig for alle parter med et utlån.

- Utfra den skadesituasjonen som har oppstått så har vi siden i søndag sett på alternative løsninger. Vi har landet på at vi først og fremst trenger å øke konkurransen om plassene foran i banen, forklarer sportssjef Magni Fannberg.

- Henrik er en spiller som tydelig kan true bakrom dypt i banen. Han kommer seg til naturlige avslutningsposisjoner og er hardtarbeidende defensivt. I tillegg tror vi personligheten hans passer godt til garderoben vår, beskriver Magni vår nye spiller.

Henrik Skogvold kommer altså på lån fra Lillestrøm, og er aktuell for kamptroppen allerede mot Bryne på søndag. 18-åringen har flere kamper på aldersbestemte landslag, men har slitt med å få kontinuerlig spilletid på A-laget til Lillestrøm.

Varigheten på lånet er det opp til spilleren, Lillestrøm og oss å vurdere. Gjennom utlånsordningen er varigheten på utlånet veldig fleksibelt. Alle parter får muligheten til å vurdere situasjonen fortløpende.

IMG_2247.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: