Landmåler Sør AS forlenger sponsorkontrakten med Start

Landmåler Sør AS har signert ny treårsavtale med Start, doblet summen og sponser Jonas Deumeland videre.

Annonse:

–  Vi vil med dette bidra til at Start skal være det beste og største fotballaget på Sørlandet, sier daglig leder i Landmåler Sør AS, Torgeir Erdvig til ikstart.no.

– At Landmåler Sør AS allerede nå signerer ny og større avtale med Start, er helt strålende. De har vært med lenge og ser at vi jobber hardt med å utvikle oss i riktig retning, sier markedssjef i Start, Arne Simonsen.

Torgeir Erdvig legger ikke skjul på at ansettelsen av Terje Marcussen som klubbdirektør også er en vesentlig årsak til at Landmåler Sør AS fortsetter som Start-sponsor.

– Det at Terje er kommet inn som klubbdirektør skaper entusiasme om Start. Det han har gjort med Vipers, både sportslig og administrativt, er et eventyr, sier Erdvig, og fortsetter:

– Jeg tror Terje vil være flink til å bygge opp Start-organisasjonen. Alle vil få en boost med ham i sjefsstolen - administrasjon, spillere, supportere og vi som er sponsorer.

– Hvor viktig er Start for deg personlig?

– Jeg har helt siden 1980-tallet kjørt fra Evje til byen for å se Start spille. I koronaperioden har jeg vært vakt ved inngangene. Da det nesten ikke var lov å ta inn tilskuere, stilte jeg på dugnad og lurte meg inn på den måten. Da var jeg privilegert, smiler Erdvig.

Landmåler Sør AS ble etablert i 2000, og er med sine 11 landmålere det største oppmålingsfirmaet på Agder. Med flere kontorer og hovedbase i Kristiansand sentrum dekker de hele fylket, samtidig som de også har oppdrag utenfor Agder.

– Våre ansatte har lang erfaring i sitt fag, og utfører alle typer landmålingsoppdrag innen plassering av bygg, eiendomsmåling / seksjonering, anleggsmåling og detaljkartlegging, avslutter Torgeir Erdvik.

 

Annonse fra Obos-ligaen: