Kvadraturen VGS tok skoledagen på Sparebanken Sør Arena

3. klasse på idrettslinja til Kvadraturen VGS flyttet fredag formiddag undervisningen til Sparebanken Sør Arena, der vi i Start i regi av Leder for samfunnsansvar Espen Børufsen holdt et foredrag for elevene.

Annonse:

Elevene på idrettslinjen på Kvadraturen VGS fikk fredag undervisning av oss i Start, og fikk innsyn i flere av de ulike avdelingen i klubben fra et faglig perspektiv.

- Det var veldig gøy å ha besøk av en flott gruppe med ungdommer, og det virket som om de var veldig interesserte i å lære litt om hvordan vi jobber her i Start, sa Espen Børufsen etter undervisningen.

tempImageNdUicD.png
Både foredragsholdere og lærere var godt fornøyde med dagens undervisningsøkt på Sparebanken Sør Arena.

Presentasjonen gikk gjennom fire forskjellige deler av klubben, der det hele startet med at Markus Slyngenborg Jensen fortalte litt generelt om organisasjonen og om Salg- og markedsavdelingen, Atle Thunshelle fortalte om den fysiske treningen i klubben og hans rolle som Fysisk Trener, Espen Børufsen fortalte om klubbens samfunnsansvar og Start Life Support.

Presentasjonen ble avsluttet av Utviklingsleder Tomi Markovski som fortalte om klubbens arbeid med spillerutvikling og utviklingsavdelingen.

tempImageOBFviY.jpg
Leder for samfunnsansvar, Espen Børufsen, fortalte litt om hans arbeid med Start Life Support til elevene på Kvadraturen VGS.

 

Annonse fra Obos-ligaen: