Komfortabel seier i årets tredje treningskamp

Start slo Egersund IK 2-0 i tredje hjemmekamp, og første på Sparebanken Sør Arena. En kamp Start for det meste styrte og hadde god kontroll på. Målscorere var Zakaria Sawo og Luc Mares (straffe). (Foto: Tor Erik Schrøder)

Årets første kamp under flomlysene på Sparebanken Sør Arena ble en komfortabel seier til Start. En noe rotete start på de første 30 minuttene før Start mer og mer tar over kontrollen. Grønn Pedersen med en nydelig assist til Sawo som tuppet inn 1-0 midtveis i første omgang.

Andre omgang ble spillemessig bedre, en omgang Start kontrollerte i stor grad. Andre omgang var preget av mange bytter, blant annet fikk Eirik Schulze sine første minutter i år, og debutant Marius Nordal et kvarter. Omgangens mål kommer etter at Eirik Schulze blir felt like etter han kommer inn og blir tildelt straffe. Luc Mares setter straffen kaldt og rolig, 2-0.

Kampfakta

Treningskamp

IK Start - Egersund IK 2-0 (1-0)

Sparebanken Sør Arena

Vårt lag: Jasper Torkildsen, Mathias Grundetjern (Eftevaag 46`), Luc Mares, David Idowu, Henrik Robstad, Salim Nkubiri (Ness 67`), Emir Derviskadic, Tom Strannegård (Sjøkvist 76`), Jesper Gregersen (Schulze 63`), Zakaria Sawo (Nordal 76`), Emil Grønn Pedersen (Sanyang 67`).

Innbyttere: Johnsen, Sjøkvist, Ness, Eftevaag, Schulze, Sanyang, Nordal.

1’ Vi er i gang på Sparebanken Sør Arena.

10’ Robstad fyrer av et skudd fra distanse som går like utenfor.

20’ Rolige første 20 minutter med lite annet å rapportere om annet enn et par langskudd fra begge lag.

22’ Sawo 1-0!! Etter at Gregersen vinner ballen på Egersunds halvdel slipper Grønn Pedersen fint til Sawo som setter den hardt fra kloss hold.

39’ Grundetjern med en fin ball inn til Grønn Pedersen som header rett utenfor.

45’ Pause.

46’ Kampen er i gang igjen. Vi gjør ett bytte i pausen. Levi Eftevaag inn for Mathias Grundetjern.

49’ Salim Nkubiri skaffer et frispark i god posisjon. Derviskadic slår hardt inn og finner Grønn Pedersen i feltet som tvinger fram en kjemperedning av Egersunds keeper.

53’ Grønn Pedersen nære igjen!

63’ Eirik Schulze kommer inn for Jesper Gregersen.

65’ Straffe!!

65’ 2-0! Luc Mares med en god, kald straffe.

67’ Vi gjør to bytter. Alagie Sanyang kommer inn for Grønn Pedersen, og Østigård Ness erstatter Salim Nkubiri.

76’ Nytt dobbeltbytte. Debutant Marius Nordal inn for Zakaria Sawo, og Sander Sjøkvist inn for Tom Strannegård.

90’ Kampen slutt. Komfortabel seier i sesongens tredje treningskamp, med mål fra Sawo og Mares.