Komfortabel seier i årets første treningskamp

I ettermiddag spilte vi årets første treningskamp, i Sørlandshallen mot Fløy. En forrykende førsteomgang, etterfulgt av en solid andreomgang sørget for en komfortabel seier. (Foto: Tor Erik Schrøder).

Det var en stor andel unggutter i ettermiddagens «bortekamp» mot Fløy, som endte med en overbevisende seier. Allerede etter 20 spilte minutter var stillingen 0-3, etter mål av Gregersen, Sawo og Svela.

I andre omgang reduserte Fløy på straffe, før Emil Grønn Pedersen økte til 1-4 etter en perlescoring. Pedersen var ikke ferdig, og økte like greit ledelsen til 1-5 etter nok en fin scoring.

På stillingen 1-5 var det stopp, og vi kan dermed ta med oss en solid seier videre i sesongoppkjøringen. Neste treningskamp er i Danmark fredag 3. februar mot Esbjerg. Kampen spilles i Randers.

Vårt lag:

Jensen, Eftevaag (Østhus fra 62.), Mares (Dashaev fra 62.), Antonsson, Robstad (Richardsen fra 45.), Nkubiri (Lunde), Derviskadic, Gregersen (Andersen fra 72.), Jensen, Svela (Wahlstrøm) og Sawo (Pedersen fra 45.).

1 min: Vi tar avspark.

1 min: Kjempesjanse allerede! Sawo viser både fart og styrke da han vinner en løpeduell og legger igjen til Gregersen. Gregersen sitt skudd blir reddet av keeper.

6 min: Vi tar ledelsen 0-1!! Gregersen setter ballen fint ned i hjørnet.

10 min: Det har vært en god start av oss. Spesielt Sawo og Gregersen har vært farlige fremover. Og sistnevnte fikk æren av å sette inn årets første Start-mål.

11 min: ZAKARIA SAWO! 0-2!

11 min: Lang ball i bakrom. Zak kommer først på ballen, blir egentlig felt, men holder seg på beina. Alene med keeper gjør han ingen feil og setter inn 2-0.

20 min: 3-0. Sander Svela  Blir spilt helt alene med keeper, og setter ballen i mål.

21 min: Noen minutter før 3-0-scoringen fikk Emir Derviskadic et gult kort.

PAUSE: Vi leder 0-3 til pause. I de første 20 var det full fart, mens Fløy kom seg bedre inn i kampen utover omgangen.

Vi gjør to bytter i pausen. Sander Richardsen og Emil Grønn Pedersen kommer inn for Zakaria Sawo og Henrik Robstad.

46 min: Andre omgang er i gang.

52 min: Straffe til Fløy.

52 min: Fløy reduserer. Stillingen er nå 1-3.

54 min: Vi øker ledelsen til 1-4! Emil Grønn Pedersen med en aldri så liten perlescoring.

62 min: Dashaev og Østhus kommer inn for Eftevaag og Mares.

72 min: Markus Andersen kommer inn for Jesper Gregersen.

78 min: 1-5! Emil Grønn Pedersen med nok en fin scoring.

79 min: Nkubiri og Svela erstattes av Lunde og Wahlstrøm.

83 min: Herman Johnsen kommer inn for Mark Jensen.

88 min: Herman Johnsen med en fin redning alene mot en Fløy-spiller. «Eplet faller ikke langt fra stammen».

SLUTT: Kampen ender med en solid 1-5-seier. Våre mål ble scoret av Gregersen, Sawo, Svela og Pedersen x2.