150 Start-supportere på vellykket klubbkveld

Kameratene Lionel Settemsli-Løining (i midten t.v.) og Peder Mollestad holder tommelen opp og har tro på en god sesong for Emir Derviskadic (t.v.), Alagie Sanyang og de øvrige Start-guttene. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

Onsdag kveld var rundt 150 Start-medlemmer og sesongkortinnehavere samlet til klubbkveld på Sparebanken Sør Arena. Den ble en stor suksess, og vil bli gjentatt.

-  I og med at det var første gang vi gjorde noe slikt, så var vi spente på hvor mange som ville komme. Men det var gøy fra første stund, det vrimlet av folk i gangene fra vi åpnet kl. 18. Det var mange kjente, men også en del som vi ikke har sett her før, sier en fornøyd klubbdirektør Terje Marcussen. 

Han gir en spesiell takk for den vellykkede klubbkvelden til Maren Nuland Marcussen og Mette Tønnessen som tok initiativet til den.

Klubbkvelden åpnet med omvisning både i Start-administrasjonens og -spillernes lokaler på Sparebanken Sør Arena. I mixed zone, hjemmegarderoben og på banen var det konkurranser, med alle A-spillerne tilstede. Premiene var blant annet Start-drakter, Danmarks-billetter fra Color Line og Sørlandschips-poser.

Kl. 19 fortsatte arrangementet i Klubbhuset i 3. etasje, der Tomi Markovski (utviklingsleder), Espen Børufsen (leder samfunnsansvar), Sindre Tjelmeland (hovedtrener) og Terje Marcussen holdt korte innlegg, som alle ble tatt godt imot av den lydhøre forsamlingen. 

- Det er ikke lett å gjenta en slik kveld, men jeg tror definitivt vi bør legge opp til å ha to slike klubbkvelder i året, en på våren og en på høsten. Og så variere programmet, selvfølgelig, sier klubbdirektør Marcussen.

Kurt Mosvold, administrerende direktør i Mosvold&Co, var en av dem som hadde tatt turen til Sparebanken Sør Arena onsdag kveld.

- Det var et flott initiativ av Start å inviterte til klubbkveld. Selv om jeg bruker mye tid på KRS Topphåndball for tiden, er det viktig at alle sørlendinger heier på Start. Vi trenger Start i toppen av norsk fotball, sier Kurt Mosvold.

Annonse fra Obos-ligaen: