Klart for viktig kamp i Mjøndalen

I dag er det kampdag igjen, borte mot Mjøndalen. Kampstart på Consto Arena er klokken 15:00.

Annonse:

Endelig kampdag! Klokken 15:00 i dag møter vi Mjøndalen på Consto Arena. Dette blir en tøff og viktig kamp. Mjøndalen ligger på 5. plass med 26 poeng, mens vi ligger fire poeng bak på en 8. plass.

Tidligere i vår møtte vi Mjøndalen på Sparebanken Sør Arena, i en kamp der vi burde ha vunnet, men måtte nøye oss med 1-1 og poengdeling. Også den kampen nøt vi enorm støtte fra tribunen. Bjarni Mark Antonsson var vår målscorer den kampen.

Billetter

Både på borte- og hjemmebane har guttene nytt godt av fantastisk publikumsstøtte gjennom hele sesongen. Spesielt bortekampene på Østlandet har det blitt levert fantastisk på bortefeltene. Er du i området og har tenkt å dra på kamp i dag, kjøper dere billetter her.

Se kampen på Klubbhuset

Har du ikke tatt turen til Mjøndalen i dag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Benytt inngang 7, som vi åpner klokken 14:30. Det er fri entre, og arrangementet er åpent for alle. Det er mulighet for å kjøpe pølser, chips, mineralvann og kaffe i Klubbhuset.

Er du verken i Mjøndalen eller på Klubbhuset, så kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på MAX.

Neste hjemmekamp

Vår neste hjemmekamp er søndag 31. juli mot Fredrikstad. Den kampen har avspark klokken 15:30, og billettsalget er allerede i gang. Kjøp billetter til den kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: