Klar for Start

Vant drakamp om attraktiv Jerv-spiller.

Michael Olusoji Ogungbaro (21) har idag skrevet under en treårskontrakt med Start.

Han kommer fra våre gode naboer i øst, Jerv.

- Jeg er veldig glad for å signere for Start. Nå gleder jeg meg bare til å treffe laget og komme igang. Jeg ser frem til å spille i Start, sier Ogungbaro

Nigerianeren har imponert mange etter at han kom til Jerv fra danske FC Midtjylland i 2016. Han noterte seg for 52 kamper og seks mål for Grimstad-klubben.

Takker Jerv

Etter to år i Grimstad og OBOS-ligaen går turen nå noen mil vestover. Nå ser han frem til å bli med på Start-eventyret, og til å få spille på et høyere nivå.

- Det har vært veldig fint å spille i Jerv. Det er en klubb med mange flotte mennesker, og jeg vil takke alle for de to årene jeg har hatt i klubben. Men i fotball må man hele tiden pushe seg selv, og nå ser jeg frem til å få prøve meg i Eliteserien, sier Ogungbaro, som har spilt mest midtbane i Jerv, men som også kan brukes som midtstopper.

- Som fotballspiller må man være allsidig. Jeg er best som defensiv midtbanespiller, men kan også spille forsvar om treneren trenger meg der, sier han.

Annonse:
- Kjenne ham godt

- Dette er en spiller vi kjenner godt, så da muligheten til å få ham hit dukket opp, så gikk det veldig fort. Han har prestert bra i norsk fotball i to sesonger. Han har imponerende fysikk, god teknikk, har en god pasningsfot, og et godt driv med ballen. Han kan også brukes i flere posisjoner, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Interessen for Ogungbaro har vært stor etter at han slo igjennom i norsk fotball, og Karlsen er strålende fornøyd med at han valgte Start som neste steg i karrieren. 

Han trekker frem det gode samarbeidet med Jerv som en viktig faktor i forhandlingene.

- Vi har hatt en veldig fin dialog med Jerv. Det var andre klubber som var interessert, og som var med i kampen om spilleren. Takket være samarbeidsavtalen og den gode dialogen vår med Jerv gikk forhandlingene veldig bra, sier Karlsen.

Har du ennå ikke kjøpt sesongkort? Sikre deg en god plass på stadion før det er for seint.

Annonse fra Obos-ligaen: