Kjøpte første stein i Folkeveggen - og sponser nevøen

KRAG gruppen, med Sjur Eftevaag i spissen, fikk kjøpe den aller første steinen i Folkeveggen! Krag går også inn som personlig sponsor for Johannes Eftevaag!

Annonse:

- Vi tar grunnsteinen! 

Sjur Eftevaag, tidligere Start-spiller og nå en av to eiere av boligutviklingsselskapet Krag, var rask på labben da han hørte at Start skulle sette opp en Folkevegg på Sparebanken Sør Arena.

KRAG Folkeveggen

Bedrifter kan kjøpe mursteiner i veggen for 5000 kroner, mens privatpersoner betaler 500 kroner for å få navnet sitt på veggen.

- Dette er et veldig gøy prosjekt, vi vil gjerne være med å bygge en solid grunnmur i Start. Vi som boligutviklere vet hvor viktig det er, sier Sjur og smiler.

Han besøkte Sparebanken Sør Arena fordi Krag nettopp har gått inn som personlig sponsor til Johannes Eftevaag.

Dermed får Johannes onkelen i ryggen!

- Det er veldig gøy. Jeg regner med det blir veldig gode priser på hus for meg nå, sier Johannes og smiler.

- Du skal i alle fall få mye for pengene, sier Sjur, som selv var en del av Starts A-lag fra 1986 til 1991, før skader satte en stopper for karrieren.

Han poserte i en av sine gamle Start-drakter på bildet og var strålende fornøyd med å ha fått nevøen i "stallen".

-Det er flott at vi kan støtte Start og Johannes. Det passer bra at det er en ung, lokal spiller, og at det er familie er jo ekstra stas, sier Sjur, som nok skal ha litt av æren for at Johannes har blitt så god som han har blitt. Det er nemlig veldig sjeldent at familien Eftevaag samles uten at det blir fotballkamp på plenen!

- Det har vært mye spilling i familien ja, men først og fremst handler det om at han har gjort en vanvittig jobb på egenhånd. Han har nærmest bodd på banen i oppveksten.

 

Liker lokal profil

Avtalen ble undertegnet midt i Korona-tiden, når mye annet stoppet opp.

- Vi valgte å være med fordi det er mange lokale spillere i dagens lag, som vi tror kan være med å prege Start i årene fremover, sier Sjur.

- Det har blitt tydeligere de siste årene at Start satser hardt på spillerutvikling, og det synes jeg er riktig vei å gå, sier Sjur.

Sammen med Erik Erland eier han Krag, som utvikler eiendom på Sørlandet.

- Vi har sterkt fokus på Sørlandet, og Start er Sørlandets klubb. Vi utvikler eiendom, de utvikler talenter. Det er en god match, sier Sjur.

- Jeg håper næringslivet på Sørlandet setter pris på den sørlandske profilen klubben har nå, og at de støtter  Start, gjennom å kjøpe en stein i Folkeveggen eller å gå inn som samarbeidspartner, avslutter Sjur.

Kommersiell leder i Start, Arne Simonsen, synes det var veldig flott at Krag kom inn som samarbeidspartner i en utfordrende periode.

- Vi gleder oss over å ha fått Krag med på laget, og ekstra gøy er det jo at det er to generasjoner Eftevaag og to generasjoner Start-spillere som finner sammen, sier Simonsen.

- Start har vært tydelige på å dyrke en mer sørlandsk profil, med sterkt fokus på å få frem nye sørlandske fotballspillere. Det tror jeg mange bedrifter på Sørlandet setter pris på og ønsker å assisisere seg med, sier Simonsen. 

Vil DIN bedrift være med på Folkeveggen?

Send epost til [email protected]


Annonse fra Obos-ligaen: