Bli med å bygge Start

Nå kan du bli en del av klubbens grunnmur og bli synlig på Sparebanken Sør Arena. Støtt klubben og kjøp en stein i Folkeveggen.

Annonse:

Fotballen og Start har blitt hardt rammet av korona-pandemien, og i denne perioden jobbes det beinhardt for at klubben skal komme sterkt ut av denne krisen.

Ansatte og spillere har alle tatt lønnskutt, og flotte initiativ og varme tanker fra supportere og andre som er glade i klubben har gitt oss sterk motivasjon til å stå på.

Nå lanserer vi et konsept som vi håper skal gi klubben et mer solid fundament for det som venter. Vi inviterer hele Sørlandet og alle som er gladet i Start til å være med.

Vi skal sette opp en vegg på Sparebanken Sør Arena, og du eller din bedrift kan kjøpe steiner i veggen der ditt navn eller bedriftens logo vil stå.

Takk til Coop OBS Bygg som sponser steinene!

Veggen skal i første omgang folieres på en eksisterende vegg godt synlig på arenaen, men vi jobber for å få lov å sette opp en murvegg utenfor stadion som vil stå som et monument i mange år fremover. Der vil vi se alle som støttet klubben gjennom denne spesielle tiden.

En stein koster 500 kroner for privatpersoner, og 5000 kroner for bedrifter.

Men, ved å kjøpe en stein så vil klubben få det dobbelte i inntekter.

Investorene i Start En Drøm har nemlig sagt at de vil matche alle beløp som kommer inn!

Så hvis du kjøper en stein for 500 kroner, så vil klubben få 1000 kroner til å opprettholde den sportslige satsingen både A-laget og utviklingsavdelingen i årene fremover.

Så bli med på Folkeveggen, bli en del av byggverket i Start og bli en del av klubbens historie!

 

Slik kjøper du steiner i Folkveggen.

  • VIPPS: Søk opp «IK Start» eller #102890 og følg instruksene for bestilling. Du kan bestille flere steiner samtidig og legge inn navnene som skal stå på dem som en kommentar når du betaler.
  • Har du ikke vipps kan du benytte kontonummer 3126.31.00045. Merk betalingen med «Folkeveggen + navnet som skal stå på veggen»

Sammen for Sørlandet!


Annonse fra Eliteserien: