Mark Jensen, Vegard Bergan (Cresswell fra ’82), Vito Wormgoor (k), Luc Mares, Peter Reinhardsen (Tveita fra ‘73), Emir Derviskadic (Valsvik fra ’82), Bjarni Antonsson, Kristoffer Tønnessen, Eirik Schulze (Robstad fra ’70), Alagie Sanyang (Grundetjern fra ’70), Jonatan Braut Brunes.

Benken:
Mats Viken (prøvespiller), Henrik Robstad, Kristoffer Valsvik, Jon-Helge Tveita, Cameron Cresswell, Mathias Grundetjern.

Slik var kampen minutt for minutt:

3 min: Alagie Sanyang får frispark fra venstre like utenfor 16-meteren. Kristoffer Tønnessen tok det og fant Emir Derviskadic sentralt, og unggutten fikk av gårde et skudd. Men en blokk gjør at målvakten har full kontroll.

5 min: Stavås Skistad får til en avslutning fra en god posisjon, men Mark Jensen har kontroll i Start-målet.

11 min: Tønnessen med et fint innlegg til Brunes, som header ballen inn igjen i feltet. Men der står bare Isac Twum.

15 min: Lagene tar en liten pust i bakken, mens Vito Wormgoor går ut og får litt behandling av hånden.

17 min: Antydninger til fint spill av Start foran Mjøndalens 16-meter, men i stedet vinner hjemmelaget ballen og kontrer. Så dukker Bjarni Antonsson opp og Start får kontroll igjen – reddet en potensiell stor mulighet til Mjøndalen der.

19 min: Stavås Skistad igjen på farten for Mjøndalen, men innlegget klarerer vi bort.

20 min: Tønnessen finter seg forbi på venstrekanten og finner Sanyang inne foran mål, men angrepsspilleren får skuddet blokkert.

22 min: Magnus Bekken med ny sjanse til Mjøndalen. De får spilt seg litt for enkelt til sjanser akkurat nå.

26 min: Emir mister ballen i gunstig posisjon for Mjøndalen, men heldigvis går avslutningen langt over mål.

Speaker opplyser at dødballene i Mjøndalen i år er sponset av Eiker begravelsesbyrå, noe som fører til latter på tribunen.

Ellers er det ikke så mye å smile av. Start slipper til litt for mye bakover og har ikke vært farlige fremover til nå i denne kampen.

33 min: Vi tar med en sjanse til Start. Peter Reinhardsen går inn i banen og smeller til med venstrebeinet, men det blir for høyt.

34 min: 1-0 til Mjøndalen ved Benjamin Stokke

36 min: Kanskje Starts største sjanse. Ballen blir spilt frem og tilbake på midtbanen, før Peter Reinhardsen legger inn fra høyre. Ballen går helt over på venstrekanten til Tønnessen, som banker ballen like over mål.

37 min: Start har våknet litt nå. Schulze med en avslutning nå, men det blir bare hjørnespark ut av det.

40 min: Mjøndalen med ny god sjanse når Stavås Skistad går til dødlinjen og legger ballen ut igjen i feltet, men vi får klarert.

43 min: Tønnessen med nytt skudd fra distanse med så mye oppdrift at det norske hopplandslaget ville blitt sjalu. Venstrebacken har vært den friskeste Start-spilleren i en ellers svak omgang.

45 min: På overtid i førsteomgangen i Mjøndalen. Nå får vi satse på at en liten pust i bakken og noen velvalgte ord hjelper på laget i andreomgangen.

45 min+: Start får hjørnespark fra venstre. Kanskje det siste som skjer i denne omgangen.

PAUSE

49 min: Schulze får med seg ballen på venstreside og finner Tønnessen som legger inn. Braut Brunes nære på å få avsluttet fra god posisjon.

51 min: Ny stor sjanse til Start. Igjen er det Tønnessen som løper opp langs venstrekanten og finner Sanyang inne foran mål, men ballen går bare i nettveggen. Det nærmer seg noe i Mjøndalen.

58 min: Rødt kort til Vito Wormgoor. Nederlenderen er for tøff i taklingen og er på vei til å få gult kort, men så kaster han ballen i ansiktet på Mjøndalens Solberg, og dommeren gir det røde kortet.

64 min: Gult kort til Emir Derviskadic.

66 min: Tønnessen med et Rabona-innlegg til Braut Brunes, men det blir ikke noe ut av det.

68 min: Nestensjanse for Start. Antonsson finner Schulze med en fin langpasning, men ballen triller inn til målvakten.

70 min: Mathias Grundetjern og Henrik Robstad kommer inn for Sanyang og Schulze.

73 min: Jon-Helge Tveita inn for Reinhardsen.

75 min: Så er det nesten utrolig at det ikke blir mål. Brunes vinner ballen og finner Emir inne foran mål. Midtbanespilleren kan sette ballen i nærmest åpent mål, men velger å hoppe over, og ingen Start-spillere får avsluttet angrepet.

81 min: Mark Jensen må på jobb for å unngå at Mjøndalen dobler ledelsen.

82 min: Kristoffer Valsvik kommer inn for Emir Derviskadic.

85 min: Tønnessen med en fin prestasjon på venstrekanten, finner Braut Brunes på vei mot dødlinjen. Spissen legger ballen ut i feltet, men der finnes det ingen Start-spillere.

87 min: Tveita med en fin sjanse for Start. Drar seg inn i feltet og får avsluttet, men skuddet går utenfor mål.

90 min+: Start får en siste sjanse ved Braut Brunes, men avslutningen etter innlegget fra Tønnessen går over mål.

Dermed blir det 1-0-tap i generalprøven.