KAMPDAG: BRANN - START

I kveld klokken 18:00 spiller vi årets tøffeste bortekamp når vi er gjester på Brann stadion i Bergen.

Annonse:

De suverene serielederne fra regnbyen har enda ikke tapt en eneste kamp i år, og har kun avgitt poeng i tre kamper. Dette har vi tenkt å endre på. Etter en sliteseier sist mot Fredrikstad, er gutta igjen klare for å gå i krigen og kjempe med seg tre poeng tilbake til Sørlandet.

For å klare dette trenger vi all støtte vi kan få på tribunen. Gjennom hele sesongen har dere på tribunen "herjet" og vunnet tribunekampen, og det jobbes hardt for at de sportslige resultatene skal bli like bra som dere på tribunen. Dere har vært virkelig fantastiske, og det meldes om stor interesse og pågang på bortefeltet på Brann Stadion til morgendagens kamp. Kjøp billett til Brann - Start her!

SrujnXsDt1U.jpg
Enorm støtte på tribunen sist bortekamp. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Nysigneringer i aksjon

På banen kan det være vi får se våre to svenske nysigneringer i aksjon for første gang i en Start-trøye. Både Tom Strannegård (signert fra AIK) og Zakaria Sawo (Signert fra Oskarshamns AIK) er spilleklare og aktuelle til kampen.

Se kampen på klubbhuset

Hvis du ikke tar turen til Bergen på torsdag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Vi åpner dørene 17:30. Benytt inngang 7. Er du verken i Bergen eller på Klubbhuset, så kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på Eurosport Norge.

Neste hjemmekamp

Vår neste hjemmekamp er mandag 8. august mot Bryne. Den kampen har avspark klokken 18:00, og billettsalget er allerede i gang. Denne kampen markerer 50 år med Per Svein Bostrøm i speaker-bua. Gå ikke glipp av Per Sveins jubileum! Kjøp billetter til den kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: