Jonas blir med videre

Vår tyske sisteskanse Jonas Deumeland har skrevet under en langtidskontrakt med Start.

Annonse:

-  Det er en kjempenyhet på en ellers litt kjedelig dag, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, dagen etter et noe surt 1-3-tap mot Molde.

Før Deumeland og resten av Start-laget vender nesa mot Trondheim og semifinalen i cupen, rakk han å sette underskriften på en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.

- Vi har hatt dialog over lengre tid, og han har utviklet seg til å bli en viktig mann både i spillergruppa og på banen, så dette er veldig stas, sier Karlsen.

Deumeland er glad for å knytte seg til Start for de neste årene, selv om plassen i Eliteserien ikke er sikret ennå.

- Jeg elsker byen og klubben, og spesielt etter at Kjetil kom inn har vi virkelig forbedret oss. Resultatene har blitt bedre. Etter de samtalene vi har hatt så har jeg også veldig tro på dette prosjektet i årene fremover, sier Deumeland, som kom til Start etter å ha gått nesten to år uten noe særlig kamptrening.

- Spesielt med min litt spesielle historie er det veldig deilig å være i en klubb der man føler seg velkommen, føler seg ønsket og at jeg får muligheten til å spille på øverste nivå, sier Deumeland.

Trener Kjetil Rekdal skryter veldig av Deumelands prestasjoner for Start i år.

- Han er veldig profesjonell, han er også erfaren, noe som er viktig i et ungt lag. Han har også prestert på et jevnt høyt nivå, og levert viktige redninger i mange kamper. Men jeg tror ikke vi har sett det beste av ham ennå, det er mer å hente, sier Rekdal.

Se livesendingen der vi offentliggjorde nyheten tidligere i dag, der Kjetil Rekdal, Tor-Kristian Karlsen og Jonas Deumeland er med.

Annonse fra Obos-ligaen: