Joey Hardarson Foto Tor Erik Schrøder  NTB

Joey: – Sebastian kan være aktuell for et innhopp i morgen

Start-trener Joey Hardarson bekrefter at innleide Sebastian Buch Jensen kan være aktuell for et innhopp i morgendagens kamp mot Aalesund på Sparebanken Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder NTB

Annonse:


 

I morgen møter Start Aalesund på Sparebanken Sør Arena, og for dere som har fulgt med i timen, har ikke alltid oppladingen til kamper mot Aalesund gått helt smertefritt.

I 2019 ble det stor ståhei da daværende hovedtrener Kjetil Rekdal troppet opp i garderoben og gjennomførte sin siste kamp for Start. Og også i år har det vært litt utfordrende.

– Vi har vært ute med karantene, men heldigvis har vi fått tre gode treninger inn mot kampen, sier Joey.

– Vi føler at vi er godt forberedt og klare til kamp.

– Vi skal få opp intensiteten og opp med energien i gjengen kontra de siste to kampene, og det blir viktig mot Aalesund.

Kampen mot Aalesund går dessverre uten publikum etter restriksjoner vi er pålagt av kommunen, men også uten vårt midtbaneanker Mohamed el Makrini, som må belage seg på flere dager i karantene grunnet smitte i familien. 

– Det er selvfølgelig veldig synd at Mo er ute, og at det skjedde på denne måten. Men det får vi ikke gjort noe med, og det kunne ikke han gjøre noe med, men heldigvis har vi trent på et slikt scenario tidligere i oppkjøringen.

Kaptein Kristoffer Tønnessen har tidligere prøvd seg i rollen til El Makrini, mens Eirik Schulze også kan bli trukket ned. 

Vår nye danske spiller, Sebastian Buch, har vært med på de siste treningene, og Joey bekrefter at han kan få spilletid allerede på søndag.

– Han bekrefter inntrykket vi hadde av ham, og selv om han bare har vært på to treninger, så ser du det er mye fotball i ham, forståelse og god teknikk.

– Han kan være aktuell for noen minutter allerede i morgen.

 

Kampen blåses i gang søndag 30.05 kl. 15:00

 

Annonse fra Obos-ligaen: