Joacim Holtan blir Start-spiller

Vår sportssjef Magni Fannberg ønsker Joacim Holtan velkommen til klubben. Foto: Egil Olsen.

Annonse:

Vi har blitt enige med FK Haugesund om en låneovergang for spissen Joacim Holtan. 24-åringen fra Øvrebø i Vennesla har spilt på flere av klubbens guttelag helt opp til Start 2. Nå skal han endelig spille på seniorlaget.

- Jeg ser veldig fram til dette halvåret i Start, det kommer til å bli supert. Det har vært en liten prosess å få låneoppholdet til, men heldigvis har jeg folk som jobber for meg, slik at jeg kan ha 100 prosent fokus på fotballen, sier Joacim Holtan, og legger til:
 
- Jeg har vært Start-fan siden jeg var bitteliten, så endelig å komme til Start og spille på Sparebanken Sør Arena også for A-laget, og ikke bare andrelaget, er selvfølgelig veldig stort.

Vår sportssjef Magni Fannberg er godt fornøyd med sin nye spiller, og har dette å si om sin nye spiller:

- Joacim er en spiss som kanskje først og fremst har et iboende og drivende ønske om å spille for Start. Han er hardtarbeidende og har gjennom sine perioder på forskjellige nivå vist at han scorer mål jevnt og trutt. sier sportssjef Magni Fannberg om klubbens nye spiss.

- Vi tror Holtan vil tilføre oss energi og entusiasme i presspillet vårt. Han jobber veldig hardt. Han vil tilføre oss en trussel i boks offensivt, han er en goalgetter i sine bevegelser og med sine avslutningsferdigheter. Totalt sett tror jeg det er en spiller som vil passe godt inn, både i form av de offensive og defensive ferdighetene.

Joacim har sin første trening med sine nye lagkamerater i morgen, og kan debutere mot Grorud på mandag.

Velkommen tilbake, Joacim. 

Annonse fra Obos-ligaen: