Jeg var fan før jeg begynte, men en enda større fan i dag!

Egil Olsen har valgt å si opp stillingen sin som mediesjef i IK Start fra 1. mars 2023.

Annonse:

- Jobben min i Start er spennende og utfordrende, men til tider altoppslukende. Det er en statusjobb som jeg er veldig stolt av å ha innehatt. Da jeg kom hit sommeren 2021, hadde jeg som mål å åpne klubben og gjøre den mindre «farlig». Det tror jeg jeg har klart, og jeg evig takknemlig for at Terje Marcussen våget å satse på meg for snart to år siden, sier Olsen, og legger til:

- Men i en alder av 63 har jeg lyst til å gjøre andre ting. Nå gleder jeg meg til å reise mer og til å jobbe for Risdal Touring på Evje. Der skal jeg blant annet arrangere turer til skiskyting i Holmenkollen, håndball-VM i Danmark og Andrea Bocelli-konsert i Telenor Arena.

Sosiale medier vil være en vesentlig del av rollen fremover og jeg ønsker å gi stafett pinnen videre til yngre krefter og før vi går inn i en ny sesong er nå timingen riktig for min del sier Egil til Ikstart.no.

Det er alltid trist når gode kollegaer slutter, men da Egil kom inn på kontoret mitt og fortalte om oppsigelsen hadde jeg forståelse for begrunnelsen hans.  Jeg setter stor pris på den innsatsen Egil har gjort for klubben og han er sterkt ønsket med videre i en eller annen rolle sier Klubb direktør Terje Marcussen.

Som Mediesjef har Egil stått for god opplæring og jobbet sammen med Markus Slyngenborg Jensen som overtar som Mediesjef i Ik Start. Markus har en Bachelorgrad i kommunikasjon & medieproduksjon samt en master i Sport Management. Han har etter hospitering hos Egil på media jobbet i markedsavdelingen og vil nå ha en delt rolle mellom media og marked. 

Annonse fra Obos-ligaen: