Jasper fornøyd med U20-landslagsdebuten

Det norske U20-landslaget som startet i 1-2-tapet for Belgia tirsdag. Starts Jasper Silva Torkildsen var debutant. (Foto: Thomas E. Huse, Norges Fotballforbund)

Annonse:

Starts Jasper Silva Torkildsen hadde et par fine redninger, men kunne ikke hindre 1-2-tap for Belgia i U20-landslagsdebuten sin tirsdag.

- Jeg er fornøyd med egen prestasjon, den var god. Jeg ga alt og hadde et par fine redninger. Jeg får gi litt «kredd» til Belgia for to fine scoringer, skriver Jasper i en sms til ikstart.no.

Belgia tok ledelsen etter 20 minutters spill i 1. omgang ved Mario Stroeykens, som til daglig spiller i Anderlecht. Thelo Aasgaard fra Wigan Athletic utlignet syv minutter senere, og 1-1 var også pauseresultatet. Belgias vinnermål ble scoret av Charlerois Anthony Descotte syv minutter før slutt.

- Det var en underholdende og jevn kamp, men litt uvant for meg å spille på naturgress, med nytt lag og ny taktikk, skriver Jasper, og fortsetter:

- Det har gått litt under radaren at jeg var debutant i dag, så det er mulig jeg slipper å gjøre noe spesielt på middagen i kveld. I morgen kommer jeg hjem til egentreninger på Sparebanken Sør Arena eller i Sørlandshallen, før det etter hvert blir juleferie.

Selv om det ble to 1-2-tap, så er U20-landslagtrener Bård Wiggen fornøyd med samlingen og kampene i Tyskland og Belgia.

- I dag er det en ganske jevn kamp som ender 5-4 eller 5-3 i målsjanser til Belgia. Det er litt det samme kampbildet som mot Tyskland. Vi har noen balltap som gjør at de får noen lange angrep, men når vi har ball blir det litt mer ro i kampen. 

- Vi møter et nytt godt lag med mange gode individualister. Jeg synes vi forsvarer oss godt og går høyt når vi kan. Vi gjør en ok fotballkamp, sier Wiggen til Norges Fotballforbunds hjemmeside.

Annonse fra Obos-ligaen: