Islandsk midtbanespiller klar for Start

Bjarni Mark Antonsson har signert en treårsavtale med Start. Den islandske midtbanespilleren kommer fra IK Brage i Sverige.

Annonse:

- Det er alltid vanskelig å velge riktig når man har flere tilbud. Men da Start kom på banen, var det valget lett, sier Antonsson, og legger til:

- Start er en stor klubb, i en fin by. Det har vært islendinger her før og jeg har hørt om Start i lang tid, sier 26-åringen på flytende svensk.

Bjarni Mark Antonsson kommer til Start etter at kontrakten hans gikk ut med Brage. Klubber fra Sverige og Danmark var også interesserte i signaturen til midtbanespilleren, men valget var enkelt da Start kom på banen.

- Som spiller er jeg en vinnerskalle. Jeg ønsker å vinne flest mulig kamper for Start de neste tre årene. Jeg kommer til å gjøre alt for å vinne, lover midtbanespilleren.

To landskamper for Island


Antonsson startet sin karriere hjemme på Island for klubben KA. I 2016 flyttet han østover til svensk fotball for å prøve seg i Kristianstad FC. Islendingen ankommer Start fra IK Brage, der han har spilt de siste tre sesongene. Han har spilt to A-landskamper for Island, og har ambisjoner om flere.

- Bjarni er en midtbanespiller med gode ferdigheter all-round, både defensivt og offensivt. Det som trigger oss mest med Bjarni er den typen han er. Både det vi har sett på video og de referansene vi har, sier Sindre Tjelmeland.

Sindre forteller om gode samtaler mellom han selv og nysigneringen, og beskriver han som en sulten spiller som gjør alt for å lykkes.

- Vi får en venstrebent midtbanespiller som har bra ballferdigheter, men er også dyktig på å bryte opp motstanderen sitt spill, legger vår hovedtrener til.

Velkommen til oss, Bjarni. Vi gleder oss til å se deg i gult og svart.

Annonse fra Obos-ligaen: