Inviterer til konserter 18. & 19. august.

F.v. David Bjorvand (Best Event), Terje Marcussen (Start), Agnar Espegren (Hunsfos Opplevelse) og Kristian Westgaard (Start) gleder seg til store konsertopplevelser på Sparebanken Sør Arena 18. & 19. august.

Annonse:

Torsdag 18. august

KJØP BILLETTER HER

I samarbeid med Best Event og Hunsfoss opplevelser gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til fest på Sparebanken Sør Arena. Vi har satt sammen et program som vi er sikre på at vil skape god stemning. Arrangementet er åpen for alle over 18 år. Vi gleder oss til å ta i mot både feststemte studenter, men også alle andre som er klare for en helaften på Sparebanken Sør Arena. 

Følgende artister vil stå på scenen under arrangementet: 

Ballinciaga 

Rambow

Anna Of The North

Undergrunn

Julie Bergan 

Vi kan love et sceneshow du sent vil glemme! 

Arrangementet har 18 års aldersgrense. 

Vi gleder oss til fest på Sparebanken Sør Arena

KJØP BILLETTER HER 

Studentfest-1080x1080px-Sparebanken-Sør-Arena-2022-2.png

Fredag 19. august

KJØP BILLETT HER

I samarbeid med Best Event og Hunsfoss opplevelser gjentar suksessen fra i fjor og inviterer inn til konserter på Sparebanken Sør Arena. A big tribute night blir en kveld fylt med fantastisk musikk og nydelig stemning, På scenen står Killer Queen a Tribute to Queen og Scandinavian Pink Floyd Project

Killer Queen a Tribute to Queen

Killer Queen har i 2022 blitt utnevnt til Worldwide Tribute Band of the Year, og turnerer rundt hele verden med sitt fantastiske sceneshow og hyllest av Queen. Med Patrick Myers i rollen som Freddie Mercury er det bare å glede seg til en kveld spekket med Queens aller beste hits. 

Med autentiske instrumenter, samme scenografi og lys, ingen kor eller blåsere, er denne tribute-forestillingen det nærmeste du kan komme et live show med Queen. Rett og slett Queen i “gode, gamle dager”

Scandinavian Pink Floyd Project

Scandinavian Pink Floyd Project tar deg med på en reise gjennom Pink Floyds beste verker. Det blir et ambisiøst og nostalgisk cruise gjennom rockens historie: gjennom fem tiår med hits, nyskapelse, ekspimenter og lyd. Noen numre er selvskrevne mens andre blir en overraskelse. Det er en tur ned "memory lane" - en tur som forplikter. 

Opplev numre fra Dark Side of The Moon, The Wall, Wish You Were Here, Division Ball, A Momentary Lapse of Reason og mange flere. 

Scandinavian Pink Floyd Project byr på kvadrofonisk lyd og et fantastisk lysshow med lasere og grafikk. 

Arrangementet har 20 års aldersgrense. 

Vi gleder oss til fest på Sparebanken Sør Arena

A big tribute night
Annonse fra Obos-ligaen: