Inviterer til fest i supporterpøbben før kvalikkampen

Lørdag 25. november kl. 19:00 møter vi Bryne i opprykkskvalifiseringen til Eliteserien 2024. I pøbben inviterer vi til fest med musikk, pølser, chips og diverse drikke. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

KJØP PØBB-BILLETT HER

Klokken 19:00 lørdag 25. november skal vi spille opprykkskvalik mot Bryne. Før kampen skal vi lage kvalikfest med live musikk, pølsegryte til man sprekker, chips på bordene og diverse drikke.

Pøbben åpner klokken 16:00 på kampdag, og vi tar 100,- i inngangsbillett. Inkludert i prisen er fri tilgang på pølsegryta, én enhet drikke og live musikk fra scenen for å gire opp stemningen før Bryne skal slås. Etter kampen fortsetter vi festen i pøbben, og vi holder åpent i tre timer etter kampslutt. Etter kampslutt trenger du ikke inngangsbillett.

Kampbillett må kjøpes separat i tillegg til inngangsbillett til pøbben. Kvalikkampene er inkludert i Sesongkort 2024, og er tilgjengelig for kjøp nå. Enkeltbillettsalget til kampen starter mandag kl. 12:00 – men vi anbefaler alle å kjøpe/fornye sesongkort og få kvalikkampene med på kjøpet!

KJØP SESONGKORT HER

Annonse fra Obos-ligaen: