Innholdsrike uker for Lowe

Først er det kamp mot Kristiansund søndag kveld, så følger to landskamper på den andre siden av Atlanteren. For Damion Lowe er programmet tett de to neste ukene.

Annonse:

- Mandag er det avreise til New York, så venter noen dager i treningsleir før det 7. september er privatlandskamp mot Equador. Dagen etter flyr vi til Jamaica og 9. september spiller vi Nations League mot Cayman Island. 11.september er det hjem til Kristiansand, forteller vår midtstopper som også rekker å få se sin en måned gamle sønn, Damion Lowe jr., under oppholdet i USA.

- Det blir stort for meg, innrømmer Damion som gleder seg til landskampene for hjemlandet Jamaica.

- Alle landskamper betyr noe, mest den mot Cayman Island siden den er i Nations League. Mot Equador spiller vi mot et veldig godt lag. Jeg vet ennå ikke hvordan vår tropp er, men jeg regner med at det blir noen spillere fra Premier League på laget.

- Hvor mange landskamper har du?

- 20, hadde jeg ikke vært skadet i en periode så ville jeg hatt 30, sier den blide 25-åringen som forteller at formen er fin foran de kommende oppgavene.

- Lagkameratene mine pusher meg på de gode treningene vi har, derfor er jeg i godt slag.

Start-trenerne og fysioterapeutene har sørget for at han har fått tilpasset treningene med tanke på den harde belastningen han står foran med kamper og timevis med flyreiser.

Men først venter en tøff bortekamp mot Kristiansund på søndag.

- Vi har slått dem før i år og kan gjøre det igjen. Vi spiller for tre poeng og vet lagets styrker og svakheter, sier Lowe.

Kampen mot Kristiansund har avspark kl. 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: