Informerte pensjonistene om Starts bistandsarbeid

På Start-pensjonistenes Tirsdagstreff i dag presenterte f.v. Espen Børufsen, leder samfunnsansvar i Start og Lars Saaghus, rådgiver i Strømmestiftelsen, BONGA-prosjektet de har sammen med Kaspar Strømme i Tanzania. T.h. står Tore Heidenreich, en av lederne for Tirsdagstreffene. (Foto: Egil Olsen)

Annonse:

75 lydhøre Start-pensjonister fikk høre Børufsen og Saaghus fortelle om prosjektet, og se bilder og videoer fra turen de hadde med Start Lifesupport til Dar-es-Salaam like før jul. 

På samlingen i Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena fortalte også Mette Tønnessen, Starts økonomiansvarlig og klubbens billettansvarlig, Maren Nuland Marcussen, om sine opplevelser på Afrika-turen.

- Det var veldig fint å få presentere dette flotte og viktige prosjektet som Start er en del av, for vår eldre garde. Det så ut som at det ble veldig godt mottatt, sier Espen Børufsen, og legger til:

- Jeg er veldig stolt av det gode samarbeidet vi har hatt med Kaspar Strømme AS og Strømmestiftelsen i mange år. Da vi besøkte BONGA-prosjektet på slutten av fjoråret, fikk vi virkelig se viktigheten av det, og at vi alle er med og bidrar til et bedre liv for mange unge i Tanzania.

- Det er alltid hyggelig å bli oppdatert på det verdifulle bistandsarbeidet og de prosjektene som drives i regi av disse samarbeidspartnerne, sier Tore Heidenreich.

Annonse fra Obos-ligaen: