IMG_5659

Årets siste hjemmekamp for IK Start Kvinner

Årets siste og tøffeste hjemmekamp står for tur for IK Start Kvinner på Sparebanken Sør Arena lørdag ettermiddag. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

I morgen klokken 15:00 er det duket for storoppgjør, der et revansjelystent IK Start kvinner tar imot Sandefjord kvinner på Sparebanken Sør Arena.

Så langt i år har Start kun gått på to tap, et av disse kom på Jotun Arena mot morgendagens motstander Sandefjord. Det blir en kamp mellom ligaens beste hjemmelag og ligaens beste bortelag. 

Start trener, Isabella Hayes Sundby, sier følgende om motstanderlaget:

- De er et veldig godt lag som vi har stor respekt for. De har gode individuelle spillere og er et lag som spiller direkte fotball med mye fart i bakrom. Samtidig er vi er selvsikre og sterke på hjemmebane og går for alle tre poengene i morgen.

IMG_5660.JPG
Hovedtrener Isabella Hayes Sundby er klar for IK Start Kvinners toppkamp i morgen, lørdag. (Foto: ikstartkvinner.no)

Ligaens toppscorer kommer på besøk

Sandefjord har hatt en god sesong i 3. divisjon-kvinner og ligger for tiden på en 3. plass på tabellen. De har vært det beste bortelaget denne sesongen, med flest seire og mål scoret på bortebane. Sandefjords Frida Tangerud Olafsen er toppscorer i 3.divisjon kvinner region Sør 2023, Olafsen har scoret hele 26 mål i ligaen denne sesongen.

IMG_5658.JPG
Sandefjords Frida Tangerud Olafsen er toppscorer i 3. divisjon kvinner region Sør. (Foto: sfkvinner.no)

Har ikke sluppet inn på hjemmebane

Start har så langt denne sesongen gjort Sparebanken Sør Arena til et fort. Laget har spilt ni kamper hjemme og har verken tapt eller sluppet inn mål i Kristiansand. Totalt har Start kun sluppet inn tre mål og scoret hele 80 mål i 3. divisjon kvinner region Sør 2023. Jentene snitter hele fem scorede mål per kamp. 

Håper på godt oppmøte

Det ligger an til en spennende sesongavslutning for jentene da de for øyeblikket ligger på 1. plass på tabellen, tre poeng foran Strømsgodset, som har en hengekamp. Med kun fire kamper igjen av sesongen håper vi på at så mange som mulig tar turen på stadion i det som er sesongens siste hjemmekamp for laget.

- Supporternes støtte betyr alt for oss og de gir oss en enorm energi. Jeg håper å se så mange som mulig på tribunen på lørdag, sier Hayes Sundby.

Annonse fra Obos-ligaen: