Hyggelig besøk på Hellemyr skole

Mandag 20. juni fikk 6. trinn på Hellemyr skole besøk av tre av våre spillere, i samarbeid med Blå Kors Snakk Om Mobbing.

Annonse:

- Det var veldig hyggelig å få komme på besøk hos Hellemyr skole og få snakket litt med noen av elevene her rett før sommeren, sier leder for samfunnsansvar i Start, Espen Børufsen og legger til:

- Skolebesøkene betyr veldig mye for oss, og det virker til å ha en god effekt på elvene også. Derfor gleder vi oss nå til å reise ut på flere skolebesøk etter ferien.

Jasper Torkildsen, Henrik Gjesdal og Mathias Grundetjern var våre tre spillere som besøkte Hellemyr skole. Ekstra spesielt var det for Jasper, som for ikke mange år tilbake selv var en elev på skolen.

Spillerene fortalte litt om likhetene mellom det å være fotballspiller og det å være i en skoleklasse. Temaer som inkludering, vennskap, hvordan gjøre hverandre gode og det å stå opp for hverandre sto på agendaen.

I tillegg til alt dette har våre spillere presentert Blå Kors Snakk Om Mobbings anonyme chatte-tjeneste, der barn og unge kan bekymringsfritt fortelle om sine opplever, og få hjelp fra trygge voksne.

Besøk Snakk Om Mobbing her

- Vi synes det var veldig fint å få besøk av Start-spillere. Det ble en veldig fin ramme på selve opplegget, og det er noe elevene vil huske, sier Anne Cathrine Eikom fra Hellemyr skole.

- Vi tror elevene lytter litt ekstra når det viktige budskapet kommer fra gode rollemodeller på fotballbanen. For oss er dette en ypperlig måte å profilere vår anonyme Chat SnakkOmMobbing.no inn mot målgruppen, sier Sven Fredrik Stray fra Blå Kors Snakk Om Mobbing.

Annonse fra Obos-ligaen: