Høyt & Lavt har inngått samarbeidsavtale med Start

Knut Johnsen (t.v.), daglig leder i klatreparken Høyt & Lavt, har inngått samarbeidsavtale med Start, her representert ved Espen Børufsen, leder samfunnsansvar i klubben.

Annonse:

Knut Johnsen, daglig leder i klatreparken Høyt & Lavt, bryr seg ikke om at Start per dato ligger litt lavt på tabellen i OBOS-ligaen. Han tror de på sikt kan klarte ganske høyt.

–  Det er flere grunner til at vi nå har skrevet samarbeidsavtale med Start. Blant annet den betydelige interessen for klubben og, ikke minst, mediepublisiteten rundt den. Og så er jeg generelt fotballinteressert, sier Knut Johnsen til ikstart.no – og fortsetter:

– Start er jo en etablert sørlandsk og kristiansandsk institusjon. Når vi har etablert Høyt & Lavt her, som en aktør og et klatresenter, så er Start en helt naturlig samarbeidspartner.

Klatreparken Høyt & Lavt ligger en 10 minutters kjøretur fra Kristiansand sentrum, i naturskjønne omgivelser like ved Grotjønn. Her kan store og små boltre seg både i tretoppene, i skogen og på andre utearealer.

– Vi har åtte ulike løyper, 122 elementer og hele 23 zipliner. Den lengste ziplinen er over 200 meter lang og strekker seg hele 30 meter over vannet. Familier, vennegjenger, bedrifter og skoleklasser kan være aktive og få råe opplevelser her, sier den daglige lederen,

Knut Johnsen har ikke vært veldig ofte på Sparebanken Sør Arena denne sesongen, men i fjor så han seks-åtte kamper. Neste år satser han på å se alle hjemmekampene.

– Ja, da har vi jo fått sponsorbilletter, smiler Johnsen, før han legger til:

– Jeg er nok en veldig typisk sørlending med et elsk/hat- og tidvis ambivalent forhold til Start. Jeg er nok en du godt kan kalle medgangssupporter. Interessen er svingende i forhold til hvor Start befinner seg på tabellen. Og kanskje også hvor de befinner seg i nyhetsbildet.

– Hvordan ser du på fremtiden til Start?

– Akkurat nå er det en relativt stor sannsynlighet for at de blir værende i OBOS-ligaen en sesong til. Men på sikt så må de opp i Eliteserien.

Jeg både håper og tror på opprykk neste høst. Vi er jo fra Sørlandet, så vi må jo ha troa, avslutter Knut Johnsen.

Annonse fra Obos-ligaen: