Her får Jonatan omsider hattrick-ballen sin

Øistein Justvik var tirsdag på Sparebanken Sør Arena for å overlevere Jonatan Braut Brunes ballen Start-spissen scoret tre mål med i 5-1-seieren over Åsane 4. april. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

Da Øistein Justvik fikk høre at Jonatan Braut Brunes ikke fikk beholde matchballen etter hans tre mål mot Åsane i seriepremieren, gikk det «en liten fanken» i ham. Tirsdag kunne han overlevere hattrick-ballen til Start-spissen på Sparebanken Sør Arena.

- Jeg syntes det var for galt at han ikke skulle få ballen til odel og eie, så da ringte jeg til Åsane. Den første jeg traff på var ikke veldig hyggelig – han sa at «Braut» kunne kjøpe en ball på en sportsbutikk i Kristiansand, sier Øistein Justvik – og fortsetter:

- Jeg spurte da om jeg kunne få kjøpe ballen, men det kunne jeg heller ikke. Da gikk det en lite fanken i meg. Jeg skrev derfor et par mail til ledelsen i Bergens-klubben, som da svarte at de selvfølgelig skulle sende ballen sørover.

Jonatan Braut Brunes fikk en drømmedebut mot Åsane på Åsane Arena mandag 4. april. Den tidligere Lillestrøm-spissen scoret like godt tre mål i 5-1-seieren – to av dem chipper av det aller vakreste slaget.

21-åringen er svært takknemlig for at Øistein Justvik klarte å overtale Åsane-ledelsen til å sende hattrick-ballen til Kristiansand.

- Ja, jeg må rette en stor takk til Øistein og Åsane for godt samarbeid, sier Jonatan Braut Brunes når han har pakket ut den godt innpakkede ballen og for første gang kan droppe den i bakken.

PS! Du kan se video av ball-overrekkelsen på IK Starts Facebook-side.

 

Annonse fra Obos-ligaen: