Her er nye ikstart.no

Vær så god! Her er IK Starts flunkende nye nettsider. Sidene er skreddersydd for våre supportere - uansett om du bruker mobil eller andre skjermer.

Annonse:

- Vi gleder oss over å ha på plass nye nettsider. Videospilleren er bedre, bildegjengivelse er bedre og sidene er responsive. Det betyr at innholdet tilpasses uansett hvilken skjerm brukerne  benytter. Vi både tror og håper at supporterne vil trives med nye ikstart.no, sier mediesjef i Start, Roy Emanuelsen.

Alle klubbene i  OBOS-ligaen og Eliteserien skal i løpet av desember over på den nye plattformen.

Mer fokus på kampene

De siste dagene har Start jobbet med å få på plass så mye som mulig før de nye sidene ble lansert torsdag 15. desember.

- Jeg ber publikum ha litt tålmodighet med oss. Det går litt tid før alle justeringer er på plass, men mye er allerede oppe og går.

- Hvilke endringer blir det i forhold til den forrige løsningen?

- Du vil finne mye av det samme stoffet, men opplegget knyttet inn mot kampene vil bli enda bedre enn før. Vi byr også på mange historiske godbiter. Flere av disse vil helt sikkert gi gåsehud for dem med Start-hjerte. Fremfor alt blir det en enklere løsning, sier Emanuelsen

Moduler

Tanken bak nye ikstart.no er at siden bygges opp av ulike typer moduler. Disse vil endres fortløpende - litt avhengig av hva som skjer i og rundt klubben.

- Vi lover uansett at nyheter og nærhet til spillere og klubb fortsatt vil være det viktigst for våre nettsider.

Den tekniske plattformen er basert på norsk teknologi fra Enonic og Qbrick. Netlife Research har vært hovedpartner, med teknisk støtte fra Seeds Consulting.

Du kan lese mer om den nye plattformen på Eliteserien.no.

Annonse fra Obos-ligaen: