Svensk back til Start

Mark Dempsey henter tidligere elev fra Djurgården.

Annonse:

Elliot Käck er neste spiller inn portene på Sparebanken Sør Arena. 

Den 28 år gamle venstrebacken kommer i fra den svenske toppklubben Djurgården.

- Vi er selvsagt kjempefornøyde med å signere Elliot. Han er blant de beste på sin posisjon i skandinavisk klubbfotball og det er fantastisk at han velger Start fremfor mange andre klubber, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen. Han beskriver Käck på følgende måte:

 - Elliot er en hurtig og smart venstreback, som kan spille i en firer bak eller som en kant som kan dekke hele flanken om man spiller med tre. I tillegg til de naturlige defensive oppgavene, så er han også en veldig god fotballspiller, rent teknisk og taktisk. 

 - Vi gleder oss til å ha han på plass oss hos og er sikre på at han kan bidra til fremtidig suksess for Start, sier Karlsen.

Käck blir gjenforent med Mark Dempsey i Start, ettersom engelskmannen var trener i Djurgården høsten 2016.

- Jeg er utrolig glad for å skrive under for Start. Jeg kjenner med klar for å ta et nytt steg i min karriere, og da klubben, gjennom Tor-Kristian Karlsen og Mark Dempsey fortalte om satsingen i Start kjentes det som et selvsagt valg for meg, sier Käck, som for øyeblikket er på ferie.

Han skryter veldig av Starts nye trener.

- Jeg vet det er en ekstremt kompetent trener som vil spille en fotball som jeg liker. Sammen med Tor-Kristians erfaring og kompetanse var det noe som fristet meg. Start går en spennende fremtid i møte og jeg er glad jeg får være med på reisen, sier Käck.

Tidligere i dag presenterte Start en annen nykommer, den islandske 18-åringen Gudmundur Andri Tryggvason. Les mer om dagens første signering.

Annonse fra Obos-ligaen: