Henter midtstopper fra Sporting Lisboa

Endelig er det klart at August Frobenius blir Start-spiller. 18-åringen har signert under på en treårsavtale.

Annonse:

- Det er deilig å få det offisielt, og jeg ser veldig frem til å komme ordentlig i gang, sier August rett etter at papirene som gjør han til Start-spiller har blitt signert.

Midtstopperen kommer fra Sporting Lisboa i Portugal, der han har vært en del av akademiet siden 2019.

Dette blir ukens andre gladnyhet for August, da han også har blitt tatt ut i G19-landslagets tropp. I samme tropp er lagkamerat Jasper Torkildsen.

Den høyreiste krølltoppen har lenge vært på prøvespill i Start. Nå ser han frem til å bli en del av laget både på og utenfor banen.

- Det skal bli godt å komme ordentlig inn i gruppa og bidra som fotballspiller, men også å bli bedre kjent med de spillerne som er her. Jeg føler meg godt tatt i mot allerede, sier August.

Hovedtrener Sindre Tjelmeland er fornøyd med sin nysignering, og mener vi har fått tak i en spiller som kan utvikle seg mye i årene som kommer.

- August har en spennende profil og et bra potensiale. Nå må han få anledning til å tilpasse seg gruppen og måten vi trener på, så skal vi sørge for at han får ut sitt potensiale her hos oss, sier Sindre om sin nye spiller.

Velkommen til oss, August!

August Frobenius blir Start-spiller.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 10.02.2022, oppdatert: 12.02.2022
Skrevet av: Markus Slyngenborg Jensen