Henrik Skogvold kalles tilbake fra utlån

Den innlånte spissen, Henrik Skogvold, kalles tilbake til Lillestrøm med umiddelbar virkning. (Foto: Tor Erik Schrøder).

Annonse:

Torsdag kveld fikk vi beskjeden om at Lillestrøm SK har besluttet å hente hjem Henrik Skogvold, som har tilbrakt den siste tiden på utlån hos oss i IK Start.

⁃ Gjennom hele Henriks opphold hos oss har vi hatt en god dialog med Lillestrøm rundt Henriks situasjon, sier vår sportssjef Magni Fannberg og fortsetter:

⁃ Vi er veldig fornøyde med Henriks bidrag hos oss. Vi skulle selvfølgelig ønske at han ble hos oss lenger, men vi har hele tiden visst om at dette kan skje, og hele veien samarbeidet godt med Lillestrøm.

Utlånsordningen sier at begge lag kan avbryte lånet med 24 timers varsel. Regelen sier også at spilleren må bli minst 14 dager før han kan gå på et eventuelt nytt utlån.

I sin tid hos oss har Skogvold scoret seks seriemål og ett cupmål på totalt 10 kamper.

⁃ Henrik har imponert oss, og han har tatt store steg i sin personlige utvikling mens han har vært her. Vi er ikke fremmede for å ønske han velkommen tilbake på et senere tidspunkt, hvis alle parter finner det hensiktsmessig, legger Fannberg til.

Selv ønsker den 18 år gamle spissen å takke alle i og rundt klubben for en fin tid som en del av oss i IK Start.

⁃ Tiden her har vært fin og jeg kommer til å se tilbake på det som en fin del av min karriere. Oppfølgingen og det nære samarbeidet med trenerapparatet har jeg trives med, og det har vært positivt for min utvikling på banen, sier Skogvold og fortsetter:

⁃ Jeg følte Alagie Sanyang og jeg fant tonen raskt i min korte tid i Start, og ønsker å takke han og resten av spillergruppen for måten jeg har blitt tatt i mot.

⁃ Til slutt vil jeg sende en hilsen til fansen og resten av klubben, jeg ønsker hele Start-familien alt det beste resten av sesongen, avslutter 18-åringen.

Vi ønsker Henrik masse lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: