Hennig-Olsen Is forlenger samarbeidsavtalen med to år

Sindre Tjelmeland (Starts hovedtrener - f.v.), Atle Hodne (regionsjef for Region Sør-Norge i Hennig-Olsen Is), Kristian Westgaard (salgssjef i Start) og Markus Slyngenborg Jensen (salgs- og markedsmedarbeider i Start) samlet på tirsdagens Start-trening på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

Hennig-Olsen Is har vært trofast samarbeidspartner med Start i mange år. Nå har «Kremen av iskrem» forlenget den nåværende samarbeidsavtalen med klubben i to år, ut 2024.

- Hennig-Olsen Is er en fabrikk Start ønsker å identifisere seg med, og ha et godt samarbeid med. Her på Sørlandet er det Hennig-Olsen Is, Start og Dyreparken som er de tre mest kjente merkevarene. Så det samarbeidet vi har hatt, og skal ha i fremtiden, med Hennig-Olsen Is er uvurderlig for oss, sier Kristian Westgaard, salgssjef i Start.

Hennig-Olsen Is har siden 1924 laget «Kremen av iskrem», og er nå Nordens eldste iskremprodusent. Årlig produserer de ca. 32 millioner liter iskrem og frosne desserter på fabrikken i Hannevika utenfor Kristiansand. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. De er i dag omtrent 270 årsverk fra over 25 forskjellige nasjonaliteter.

- Vi er blitt en nasjonal aktør som har vokst veldig på våre snart 100 år, men vi er likevel først og fremst Kristiansands og Sørlandets is. Vi sponser barn, ungdom og vanskeligstilte, som også Start gjør veldig mye bra for. Blant annet derfor er det en selvfølge at vi fortsetter som samarbeidspartner for Kristiansands lag, som er Start, sier Atle Hodne, regionsjef for Region Sør-Norge i Hennig-Olsen Is.

Annonse fra Obos-ligaen: