- Har jobbet for dette i hele år

Keeper Håkon Opdal er glad for å være tilbake i Eliteserien 2018.

Annonse:

- Det er fantastisk deilig. Vi har jobbet for derre i hele år. Det er litt rart å stå her etter et tap og være fornøyd, men totalt sett synes jeg vi skal være fornøyd med opprykket. Det har vært litt opp og ned, men vi har vist karakter når det har blåst litt. Vi har stått sammen og løftet oss. Når Sandnes Ulf ikke klarer å ta de poengene de trenger, så synes jeg det er fortjent, sier Opdal.

Ønsket seier

Men han legger ikke skjul på at han helst skulle sett at Start gjorde jobben selv foran de 6.339 fremmøtte på Sparebanken Sør Arena.

- Selvfølgelig. Vi skulle levert en seier med noen mål her. Det hadde vært utrolig deilig når det kommer såpass mye folk for å se oss rykke opp. Det blir en liten demper på festen, men vi får ta den lærepengen. Det er ingen enkle kamper, og det beviser vi her i dag, sier Opdal.

- Ble dere litt nervøse eller preget utpå her i dag?

- Jeg tror ikke det. De kampene vi har spilt før nå har jo vært vel så avgjørende som denne kampen. Hadde vi ikke satt oss i den gode posisjonen mot Ranheim, Arendal og Strømmen, så hadde vi vært like langt. Vi har hatt et press på oss i det siste, så hva som skjer i dag vet jeg ikke, sier Opdal.

Rister det av seg

Elverum kjemper som kjent for å overleve i OBOS-ligaen, og søndagens seier førte laget opp på kvalikplass foran sesongavslutningen kommende helg. Han sier de var forberedt på en tøff kamp.

- Vi var klar over at det kom til å bli en tøff kamp på forhånd, men jeg er skuffet over at vi ikke klarer å prestere bedre, skape flere sjanser og skape mer trøkk på dem. Vi var enige om at dette skal vi kjøre over, men så er det ikke helt det som skjer. Det er litt skuffende, men på en dag som dette får vi det rimelig kjapt på avstand, sier Opdal.

Annonse fra Obos-ligaen: