Håland får ny rolle

Atle Roar Håland går inn i en nyoprettet stilling som operativ leder for det sportslige i Start. En del av oppgaven blir å knytte A-laget og utviklingsavdelingen enda tettere sammen.

Annonse:

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å sørge for at A-laget og utviklingsavdelingen samarbeider tett sammen i fremtiden, og til å være med på å bygge en langsiktig sportslig struktur for Start, sier Atle Roar Håland.

Håland startet i rollen som utviklingsleder i klubben i fjor sommer, og han har gjort en formidabel jobb med å bygge opp en god struktur i utviklingsavdelingen, med utstrakt samarbeid med lokale klubber i Agder.

 - Vi er veldig fornøyde med å få Atle Roar inn en slik rolle. Han har gjort en strålende jobb med utviklingsavdelingen siden han kom inn, og ved å opprette denne rollen håper vi å knytte utviklingsavdelingen og A-laget enda tettere sammen, forteller Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.

-  Atle Roar skal jobbe strategisk med langsiktig, sportslig utvikling og struktur på detaljnivå, og ta del i den daglige utviklingen og oppfølgingen av klubbens sportslige organisasjon, sier Langeland.

- En stor ressurs

I rollen om operativ leder sport vil Håland jobbe tett med sportslig leder Tor-Kristian Karlsen og det sportslige apparatet rundt A-laget, i tillegg til å fortsatt være tett på utviklingsavdelingen.

- Atle Roars nye rolle vil ikke bare dekke opp for noe av den kompetansen som vi av forskjellige omstendigheter har mistet rundt A-laget den siste tiden, men han vil bli en stor ressurs både for Kjetil Rekdal og meg. Her får vi inn en klok, løsningsorientert person, som vil bidra med faglig ballast og være en solid sparringspartner, sier Tor-Kristian Karlsen, og legger til at Hålands erfaring som spiller og leder i fotballen vil være nyttig i en slik rolle.

 - Jeg har blitt godt kjent med Atle Roar fra hans arbeid i utviklingsavdelingen det siste halvåret, og han kjennetegnes som en hardtarbeidende og ryddig fyr som stadig kommer opp med innovative ideer og interessante perspektiver. Hans bakgrunn fra utviklingsavdelingen er også svært fordelaktig med tanke på å knytte A-laget, Start 2/U18 og G16-laget sammen en god måte, sier Karlsen.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: