Hadzic imponerte Rekdal

Adnan Hadzic imponerte i sin første Eliteserie-kamp fra start, men det holdt dessverre ikke til poeng. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Det ble 0-1 og null poeng mot Lillestrøm på Åråsen.

Adnan Hadzic fikk sjansen fra start som indreløper, og unggutten imponerte flere med sine enorme innsats og trygge pasningsspill.

- Jeg tror ikke han gjorde én feil med ballen. Der har Start en kommende storspiller hvis han fortsetter utviklingen sin, sa ekspertkommentator Kjetil Rekdal etter kampen.

- Jeg synes han var helt fantastisk, sa Mark Dempsey i intervjuet på MAX etter kampen. Etterpå utdypet han hva han mente:

- Det var hans første fulle ligakamp i Eliteserien, og jeg synes han gjorde det bra. Han fortjente sjansen, og han tok sjansen sin. Det er veldig positivt, men vi å også huske på at dette kun var èn kamp.

Hadzic selv var ok fornøyd med egen innsats.

- Jeg synes det var gøy å starte kampen, jeg fikk krige og jobbe mye idag. Jeg føler jeg har tatt store steg siden jeg først kom til klubben i fjor sommer, jeg har trent hardt og prøver å pushe meg selv. Jeg er nødt til det om jeg skal lykkes her, sier han i garderoben etter kampen.

Der var det naturligvis ikke så veldig god stemning etter det skuffende tapet.

- Det er ikke topp stemning. Jeg føler egentlig vi gjør en ok match, vi spiller greit, men kommer ikke til de store sjansene, sier han.

- Dere var langt bedre i andre omgang enn i første, hva ble dere enige om i pausen?

- Vi gikk ut i hundre i 2. omgang, og gjorde det vi egentlig hadde planer om i 1. omgang. Jeg føler vi har god kontroll på kampen, men det er litt trist at ikke vi scorer, sier Hadzic, som allerede nå ser frem til lørdagens kamp mot Vålerenga.

- Nå er det Vålerenga som gjelder, vi må bare bygge videre på det vi gjør bra. Poengene vil komme etterhvert, sier han.


Annonse fra Obos-ligaen: