Gjør flere endringer i startoppstillingen

Jesper Gregersen (bildet) er en av flere spillere som kommer inn startoppstillingen siden sist kamp mot Raufoss. (Foto: Helge N. Olsen.)

Annonse:

KJØP KAMPBILLET HER

Klokken 18:00 er det avspark i kveldens kamp mot Åsane på Sparebanken Sør Arena. I startoppstillingen gjøres det flere endringer fra laget som startet i bortetapet mot Raufoss på søndag.

To av endringene er påtvunget, da både kaptein Vito Wormgoor og Fabian Ness fikk gule kort forrige kamp, og nådde grensen for en kamps karantene. Med to forsvarsspillere ute, er det noen omrokkeringer i forsvarsfemmeren som starter foran Jasper Silva Torkildsen - som fortsetter i mål.

Start-Bryne redigerte 2023-03-18 0003.JPG
Jesper Gregersen får i dag starte sin andre seriekamp for sesongen. Forrige start kom borte mot Kongsvinger. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Sander Sjøkvist fortsetter på vingbacken på høyre side, mens Luc Mares spiller til høyre av tre stoppere. Bjarni Mark Duffield flyttes til senter av stopperne, og Jesper Gregersen stepper inn som sidestopperen til venstre for Duffield. På venstre vingback starter Henrik Robstad, som i kveld bærer kapteinsbindet.

På midtbanen er det også et par endringer. Emir Derviskadic som har startet to kamper på rad, og scoret i begge, blir erstattet med Vajebah Sakor som starter sammen med Tom Strannegård sentralt i banen. På kantene blir Mathias Grundetjern flyttet over til høyresiden, mens 19-åringen Salim Nkubiri får tillit fra start på venstrekanten, etter å ha imponert som innbyttere i flere kamper den siste tiden.

a_TES3930.jpg
Salim Nkubiri har levert flere målpoeng og hockeyassist som innbytter de siste kampene, og blir nå belønnet med en plass i startelleveren. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Den innlånte Rosenborg BK-spilleren, Agon Sadiku, fortsetter på spissplass. Etter to mål og en målgivende på sine to første kamper på hjemmebane, sikter Sadiku for nok en kamp med målpoeng foran hjemmepublikummet på Sparebanken Sør Arena.

Kampen mot Åsane har avspark klokken 18:00, og det er fortsatt ikke for sent å kjøpe billett. Er du i tvil? Kom på kamp, for vi trenger din støtte og engasjement!

KJØP KAMPBILLET HER

Vårt lag:

#1 Jasper Silva Torkildsen

#21 Sander Sjøkvist
#14 Luc Mares
#2 Bjarni Mark Duffield
#25 Jesper Gregersen
#15 Henrik Robstad

#8 Mathias Grundetjern
#4 Vajebah Sakor
#16 Tom Strannegård
#44 Salim Nkubiri

#22 Agon Sadiku

Innbyttere: Mark Jensen, Herman Johnsen, Kalle Wallius, Jesper Gravdahl, Rolf Daniel Vikstøl, Adrian Eftestad Nilsen, Emir Derviskadic, Sindre Osestad.

Av utilgjengelige spillere er det Alagie Sanyang, Jack Lahne, Eirik Schulze og Jon Helge Tveita som må stå over kampen grunnet skader. Vito Wormgoor og Fabian Ness er som nevnt suspendert i en kamp hver, grunnet for mange gule kort.

Zakaria Sawo ikke er i dagens kamptropp på grunn av at vi har akseptert et bud på han, og gitt han tillatelse til å reise for å forhandle personlige betingelser med den aktuelle klubben.

Lagoppstilling hjemmekamp.jpg
Annonse fra Obos-ligaen: