Full av revansjelyst

Mot Levanger på Sparebanken Sør Arena søndag kl. 15 får vi se et Start-lag som tørster etter revansje for 1-2 nederlaget i Fredrikstad.

Det lover kaptein Simon Larsen.

- Vi har sett Fredrikstad-kampen på video og kikket nærmere på enkelte situasjoner i den kampen. Vi har diskutert og luftet ut frustrasjonene og blitt enig om at dette skal ikke skje igjen. Det var store rom mellom spillerne, på vei fremover mistet vi ballen i ugunstige situasjoner og fikk brudd mot oss. Samtidig var vi for dårlig i duellspillet. Nei, det var en svart dag for oss, innrømmer Simon.

- Hvordan kunne det skje i en så viktig kamp?

- Hadde jeg hatt en god forklaring på det, ville det ikke hendt, sier Larsen og retter blikket fremover mot søndagens kamp mot Levanger.

Annonse:
- Skal få unngjelde

Søndag klokka 1500 kommer Levanger på besøk til Sparebanken Sør Arena. 

- Da skal de få unngjelde. Vi aksepterer rett og slett ikke en slik kamp til. Spillerne er virkelig oppsatt på å vise at vi har et annet nivå enn det vi leverte i Fredrikstad. Mot Levanger i vår ble det 0-0 i en sjansefattig kamp. Laget spiller mye langt opp mot to spisser og har et robust mannskap.

>> KJØP KAMPBILLETT HER

- Innlegg fra kantene

Torsdagstreningen avslørte en spillergruppe som levde opp til det Start-kapteinen sier om innsats. Det var fullt trøkk i taklinger og samtidig futt og fart i avslutningene...

- Hva blir da Starts oppskrift?

- Å sørge for at vi kommer ofte inn i boksen med innlegg fra kantene, svarer en innbitt Simon Larsen.

Annonse fra Obos-ligaen: