Fruktbart samarbeid fortsetter

Jobbfrukt i Vågsbygd i Kristiansand har gitt næring til Start-spillerne i mange år. Nå forlenges samarbeidet ut 2024.

Annonse:

Bildetekst: Starts markedssjef, Arne Simonsen (t.h.). er strålende fornøyd med at Jobbfrukt, her representert ved daglig leder Tom Willy Olsen, har skrevet ny, treårig samarbeidsavtale avtale klubben. Foto: Egil Olsen.

- Hvis vi med våre fruktkurver kan sørge for ekstra energi til Start-spillerne, så er det helt topp. Vi ønsker jo at klubben skal være fotballflaggskipet på Sørlandet, sier Tom Willy Olsen, daglig leder for Jobbfrukt i Kristiansand.

- Dette er meget gode nyheter for oss. Jobbfrukt leverer topp kvalitet frukt to ganger i uka til administrasjonen og sport.

Vi har hatt et langt samarbeid, og at de vil fortsette samarbeidet med oss er vi veldig godt fornøyd med, sier Starts markedssjef, Arne Simonsen.

Jobbfrukt er en moderne arbeidsmarkedsbedrift som tilrettelegger for at folk skal få muligheten til å jobbe på egne premisser og etter evne.

Til sammen jobber det rundt 50 personer i lokalene i Vågsbygd. Men på landsbasis sysselsetter Jobbfrukt over 600 mennesker som er havnet utenfor ordinært arbeidsliv.

- Å være med og støtte Start er viktig for det interne arbeidsmiljøet vårt. Det er mange fotballinteresserte her, og svært ofte snakkes det om Start rundt kaffemaskinen. Det å gå på kamp sammen, spise et måltid sammen og snakke fotball sammen, skaper fellesskap. Vi bruker Start-sponsingen som lagbygging, sier Olsen – og legger til:

- For oss er det også viktig å være en del av Start-apparatet og sponsornettverket, der mange er våre kunder og leverandører. Start er fortsatt en sterk merkevare som vi ønsker å bidra til at kommer tilbake i Eliteserien, der de hører hjemme.

Tom Willy Olsen har hatt en sterk fotballinteresse siden tidlig på 1970-tallet, da han slet ut sine første fotballsko på Starts lilleputtlag.

- For meg var det Start og Super-Leeds, med blant andre Billy Bremner, Alan Clarke og Peter Lorimer på laget, som gjaldt. Neste år håper jeg å ha to favorittklubber på høyeste nivå, et i Norge og et i England, sier Olsen, som også har spilt håndball for KIF.

- Hva er høydepunktet ditt som Start-supporter?

- Jeg har to: sølvsesongen 2005, da vi skulle ha vunnet Eliteserien, og det som betegnes som miraklet på Åråsen i 2019. Jeg tenker ennå med skuffelse tilbake på da Stefan Bärlins scoring mot Fredrikstad ble feilaktig annullert for offside og gullet gikk fløyten for 16 år siden. Martin Ramslands tre mål på seks minutter mot Lillestrøm, vil jeg huske for evig og alltid.

- Hvordan ser du på fremtiden til Start?

- La meg si det sånn: Med en klubbdirektør (Terje Marcussen – red.anm.) som gjorde Vipers til verdens beste håndballklubb og som fikk Fløy til å spille på gigantiske Maracanã stadion i Rio de Janeiro, så er det ingenting som er umulig, smiler Tom Willy Olsen.

Annonse fra Obos-ligaen: