Fra Start til Jerv

Start-trener Jørgen Ferstad blir utviklingsleder i FK Jerv.

Annonse:

- Dette er en spennende mulighet for meg personlig. Det er en ny rolle etter flere år med ansvar for G16-lag. Jeg kjenner Jerv og menneskene rundt klubben. Nå gleder jeg meg til å bidra sammen med dem. Det skal bli gøy å være med å forme utviklingsarbeidet videre, sier Jørgen Ferstad.

Ferstad har vært spillerutvikler i Start i fem år før han nå tiltrer som utviklingsleder i Jerv.

- Det er ikke naturlig å si farvel, heller på gjensyn. I fotballen krysses veiene ofte og samarbeid blir viktig både mellom Start og Jerv, men også mellom alle andre som er opptatt av utvikling av unge fotballspillere. Vi må jobbe sammen for å nå målene, sier den nye utviklingslederen i Jerv. 

Effektiv samarbeidsavtale

I desember ble det kjent at Start og Jerv inngikk en samarbeidsavtale. Denne uka ble Thomas Zernichow klar for OBOS-ligaklubben i Grimstad. 

- Det er fantastisk å se at samarbeidsavtalen fungerer på administrasjonssiden også, sier styreleder i Start En Drøm, Christopher Langeland.

 - Jerv og Start skal samarbeide tett om fotballen på Sørlandet fremover. At en som kjenner Start så godt som Jørgen er den som skal lede utviklingsavdelingen i Jerv er positivt for begge klubbene. Vi ønsket ham med videre, men i det store bildet er dette en kjempegod løsning for alle, sier Langeland.

Annonse fra Obos-ligaen: