Fortsetter å støtte klubben: - Godt utbytte av samarbeidet

Coop Sørvest, med Obs BYGG, fortsetter som samarbeidspartner med IK Start, og har nylig signert på en ny treårsavtale.

Annonse:

I 2018 gikk Coop Sørvest inn som samarbeidspartner med IK Start, og siden har de vært en stor samarbeidspartner med IK Start. I og med at Start allerede hadde en partner på dagligvare, så er det Coop sin lavpris byggevarekjede, Obs BYGG, som blir brukt som merkevare.

Regiondirektør Kay Arne Rakstang Nedrejord sier følgende om hvorfor Coop Sørvest fortsetter samarbeidet med IK Start:

- Vi mener vi har hatt ett godt utbytte av samarbeidet med IK Start. Obs Bygg har vist seg å være hånd i hanske med publikummet på Sør Arena. I alle fall ser det slik ut når vi ser på omsetningen på varehuset vårt, som har levert langt over forventning. Vi spinner etter å komme i gang med flere byggevarehus på Sørlandet, og tror at merkevarebyggingen gjennom samarbeidet med Start er en viktig bidragsyter, forteller Nedrejord og fortsetter:

- Samtidig ønsker vi å støtte opp om både bredde- og toppfotball på Sørlandet. Sørlandet trenger ett lokomotiv, og vi gleder oss til å være med på oppturen som vi er sikre på ligger foran oss. Vi gleder oss til sesongen 2024 og er stolt sponsor av både kvinne- og herrelaget, avslutter regiondirektøren.

Obs Bygg har vært synlige på mange forskjellige flater siden samarbeidets opprinnelse. Obs Bygg logoen har vært synlig på blant annet draktsett, skilt rundt banen, LED-skjermer, på tribunen og som spillersponsor for noen av våre profiler på A-laget.

- Vi setter utrolig stor pris på Kay Arne og Obs Bygg sin videre støtte. I det som har vært noen turbulente tider for klubben, setter vi vanvittig stor pris på langvarig støtte fra solide aktører i næringslivet på Sørlandet, sier IK Starts Kristian Westgaard.

Obs Bygg, kjent som «Norges Største Lavpris byggevarekjede», holder til i Sørlandsparken. Byggevarehuset som åpnet 28. mars 2019 er på hele 7500 kvadratmeter, og der kan du finne alt du trenger innenfor byggevarehandelen.

Annonse fra Obos-ligaen: