Første Eliteserie-mål for Daland

Jesper Daland scoret ett og være millimetere fra å score ett til mot Sandefjord.

20-åringen startet sin første kamp i Eliteserien, og for Start, i serieåpningen mot Strømsgodset. Der markerte han seg med modent stopperspill og flere av sine sedvanlige driblinger og flotte pasninger fremover i banen.

Mot Sandefjord var Daland igjen solid og offensiv, og ett minutt før pause satte han inn 2-1-målet da han var først på en retur etter at Skålevik hadde satt ballen i tverrligger.

Se målet her:

I andre omgang, på stillingen 2-2, hadde Daland en suser i treverket, helt oppe i venstre kryss.

Etter kampen var Daland fornøyd med å ha åpnet målkontoen for Start, men skuffet over at det ikke ble mer enn ett poeng.

- Det er alltid deilig å score, så er det kjipt at det ikke blir tre poeng. Det synes jeg vi fortjener i dag, sier Daland etter kampen.

- Prestasjonen, både her og mot Strømsgodset, var bra, så det kan vi ta med oss. Det er mye bra, så mangler det bare seieren. Da er vi der.

Se hele intervjuet med den tidligere Vigør-spilleren her.