FØR KAMPEN: Start - Fredrikstad

På søndag kommer den tradisjonsrike klubben Fredrikstad på besøk til Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

Søndag 31. juli kommer Fredrikstad på besøk til Sparebanken Sør Arena for runde 17 i OBOS-ligaen 2022. Kampen har avspark 15:30. Østfoldingene har seks kamper på rad uten tap, og står med 21 poeng etter 15 kamper. De ligger på 10. plass, men skal i kveld spille hengekamp mot Raufoss.

K P
7 KFUM 16 25
8 Start 16 23
9 Raufoss 15 23
10 Fredrikstad 15 21

Vi kommer fra en tøff 0-0-kamp borte mot Mjøndalen, der Jasper Silva Torkildsen sto som en levende vegg og sørget for at vi tok med oss ett poeng hjem. På de siste fem kampene står vi med to seiere, to tap og ett uavgjort resultat. Med det har vi 23 poeng og ligger på en 8. plass etter 16 spilte kamper.

I det første oppgjøret mot Fredrikstad i år gikk vi på et knepent bortetap, da vi tapte 1-0 mot de på Fredrikstad Stadion 2. påskedag. På søndag skal vi gi alt for å revansjere dette og sikre oss tre poeng og en hjemmeseier.

En vane å vinne tribunekampen

For å klare å vinne på søndag trenger vi all den støtten vi kan få fra dere på tribunen. Det har i år blitt en vane at vi vinner tribunekampen, og det jobbes knallhardt hver dag for at vi kan begynne å gjengjelde deres fantastiske innsats med seiere på banen. Det ingenting vi heller vil.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: