FØR KAMPEN: BRANN - START

På torsdag reiser vi til Bergen for å møte de suverene serielederne Brann til hovedkampen i runde 18 av OBOS-Ligaen 2022.

Annonse:

Kjøp billett til Brann - Start her

Torsdag er det duket for årets tøffeste bortekamp, da vi tar turen til Bergen for å møte Brann. Bergenserene flyter gjennom årets OBOS-Liga, og ligger på en suveren førsteplass med 45 poeng av 51 mulige på 17 kamper. De har enda tilgode å tape en kamp.

Vår situasjon er litt annerledes, men etter søndagens viktige 1-0-seier over Fredrikstad hjemme på Sparebanken Sør Arena er vi igjen med og kjemper om kvalikplassene.

Håper på ny fest i Bergen

Sist vi reiste til Bergen var 4. april, da vi banket Åsane 5-1. Da opplevde vi massiv støtte på tribunen, og det resulterte i storseier på banen. Vi håper å gjenskape både stemningen på bortefeltet og resultatet på banen på torsdag.

På banen på torsdag kan det være vi får se våre to svenske nysigneringer i aksjon for første gang i en Start-trøye. Både Tom Strannegård og Zakaria Sawo er spilleklare og aktuelle til torsdagens kamp.

Kjøp billett til Brann - Start her

Se kampen på klubbhuset

Hvis du ikke tar turen til Bergen på torsdag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Vi åpner dørene 17:30. Benytt inngang 7. Er du verken i Bergen eller på Klubbhuset, så kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på Eurosport Norge.

Neste hjemmekamp

Vår neste hjemmekamp er mandag 8. august mot Bryne. Den kampen har avspark klokken 18:00, og billettsalget er allerede i gang. Kjøp billetter til den kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: