Flytter trening til Randesund: - En fornøyelse for oss

Langfredag får unge Randesund-spillere mulighetene til å se IK Starts A-lag trene i eget nabolag. Fredagens trening flyttes til Sukkevann i samarbeid med RIL.

Annonse:

Etter en hyggelig opplevelse på besøk hos Våg på Karuss for noen uker siden flytter IK Start nå enda en trening ut til en lokal breddeklubb. Langfredag skal A-lagsspillerne trene på Sukkevann på en av banene til Randesund.

- Vi håper mange barn og unge som ikke har reist på påskeferie kommer og ser på oss trene. Det er en fornøyelse for oss å få lov til å komme ut til lokale klubber og trene, sier hovedtrener Azar Karadas og fortsetter:

- Det er viktig for klubben å ha et godt samarbeid med våre omgivelser, og å være synlige og tilgjengelige for spesielt barn og unge i vår region. Det er gøy når engasjerte barn ser på våre treninger, og vi gleder oss til å treffe dem og ta bilder med dem etter treningsøkten.

Påskejakt med årets drakter

Det er ikke kun A-lagstrening som kan fange interessen til de som møter opp på fredag. Det vil også bli lagt ut fire påskeegg med årets drakter som de heldige finnerne får ta med seg hjem.

Draktene for årets sesong blir lansert denne uken, og finnerne av påskeeggene på fredag blir dermed de første som får se årets drakter.

Blir invitert på kamp

I tillegg til å legge fredagstreningen på Sukkevann vil Randesund-lagene bli invitert til første hjemmekamp i serien mot Aalesund lørdag 6. april.

AAFK-kampen har avspark klokken 16:00 den lørdagen og spilles på Sparebanken Sør Arena.

KJØP BILLETT

Annonse fra Obos-ligaen: