Flotte losjer til utleie på Sparebanken Sør Arena

På nordre langside av Sparebanken Sør Arena har Start flere losjer vi ønsker å leie ut. Losjene passer godt som møterom og kontorer for litt mindre bedrifter.

Annonse:


- Dere som ønsker å sitte i et miljø med mye galskap, men også ha tilgang til renslige og flotte lokaler, bør kontakte meg, sier klubbdirektør Terje Marcussen.

Totalt leier vi ut 15 losjer, som varier i størrelse. Men det er plass til omtrent 12-14 personer hvis de skal brukes som møterom. Losjene er også tiltenkt å leies ut som kontorer for mindre bedrifter.

Som kontorer passer losjene både som alenekontorer, eller som der man kan sitte i felleskap og jobbe. Det vil også være mulig å leie parkeringsplasser.

Ved leie vil man i tillegg til en losje på dagtid få tilgang til å kunne benytte seg av fellesarealet, som er kjent som «Håndverker-vippen». Fellesarealet er et perfekt «minglerom», og også ypperlig til å leie til større arrangementer for bedrifter eller andre sosiale sammenkomster.

- Mulighetene er mange, og vi i Start er fleksible og samarbeidsvillige til å finne en utleie-løsning som passer din bedrift perfekt, sier Terje Marcussen.

Ta kontakt med klubbdirektør Terje Marcussen på e-post: [email protected] // eller telefon: 905 81 815 for mer informasjon eller for å avtale om visning av losjene.

Annonse fra Obos-ligaen: