Flosta skole besøkte Start – kommer tilbake på søndag

Disse glade elevene og lærerne fra Flosta skole var fredag på besøk på Sparebanken Sør Arena – foran f.v.: Torben Thorbjørnsen, Rune Amundsen (bak), Alva Møllergaard Olsen, Agnes Fjøsne, Sarah Gjeruldsen, Olai Amundsen (bak), Hillevi Olsen Møllergaard, Kasper Martinsen (bak), Phillip Emil Holtane, Lukas Røkke Olsen, Leon Pedersen, Edward Ødegård, Matheus Grendstad og Ellen Merete Senum. Bak f.v. står Starts Espen Børufsen, Jon-Helge Tveita, Peter Reinhardsen, Bjarni Mark Antonsson, Alagie Sanyang, Kristoffer Tønnessen og Magni Fannberg (sportssjef). (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

11 elever og tre lærere i 5. klasse på Flosta skole var fredag på besøk på Sparebanken Sør Arena. Søndag kjører de igjen de 20 milene tur/retur hjemstedet for å se Start møte Stabæk. Flosta ligger omtrent midt mellom Arendal og Tvedestrand.

- Vi ønsket oss et besøk på en bedrift eller i en organisasjon, og IK Start kom tidlig opp som et forslag. Fra vi sendte vår henvendelse til klubben har det kun vært godvilje og positivitet fra Espen Børufsen, sier teamleder Torben Thorbjørnsen.

Det var Espen Børufsen, som jobber med samfunnsansvar i Start, som tok imot «delegasjonen» fra Flosta skole, og ønsket dem velkommen til Sparebanken Sør Arena.

- Maren (Nuland Marcussen – red-anm.) og jeg ga dem først en omvisning på arenaen, der de også var innom hjemmegarderoben for å se hvilke fasiliteter vi har der. Så fikk de treffe og spille med noen av våre A-spillere og skyte på Altibox sin store, oppblåsbare fotballdartskive. Vi avsluttet med pølser i Klubbhuset, sier Espen Børufsen.

- Vi har hatt en fantastisk og uforglemmelig dag her på Sparebanken Sør Arena. Nå skal vi på kamp her på søndag, noe vi gleder oss veldig til, sier Torben Thorbjørnsen.

- Det var svært hyggelig å ha besøk helt fra Flosta, og veldig gøy at de er fornøyde. Nå gleder vi oss til å se dem igjen her på søndag kl. 15.00, sier Espen Børufsen, som selv har 320 A-kamper for Start.

Ønsker du også å komme på kamp på søndag? Billetter fåes kjøpt her.

Annonse fra Obos-ligaen: