Flere unggutter viste seg frem i internkamp

Start spilte internkamp på Sparebanken Sør Arena fredag ettermiddag, der vi fikk muligheten til å se flere unggutter og prøvespillerne Emil Pedersen, Peter Reinhardtsen og Mikael Baisotti i aksjon.

Kampen ble spilt over fire perioder av 20 minutter, og lagene stilte som følger:

Gult lag: Amund Wichne, Sander Sjøkvist, Vegard Bergan, Jesper Daland, Kristoffer Tønnessen, Eirik Schulze, Jakob Ugland, Elias Nahiry, Adeleke Akinyemi, Martin Ramsland, Gudmundur Andri Tryggvason.

Sort lag: Jasper Silva Torkildsen, Altin Ujkani, Peter Reinhardtsen, Joackim Jørgensen, Henrik Robstad, Mohamed El Makrini, Levi Eftevaag, Mikael Ugland, Mikael Baisotti, Emil Pedersen, Eman Marković.

Kampen fikk en knallstart da Emil Pedersen satte inn 1-0 etter bare 40 sekunder etter et flott forarbeid av en god Eman Marković.

Duoen kombinerte igjen minutter senere, men denne gangen var Amund Wichne våkent fremme og reddet avslutningen fra Pedersen.

Utligningen kom kvarteret ut i første periode, da en frisk Sander Sjøkvist driblet seg igjennom feltet og fikk lagt inn foran mål. Ballen ble slått så hardt og kontant inn at Joackim Jørgensen ikke klarte å unngå å sette ballen i eget mål.

Men like før første pause dukket Marković igjen opp og satte inn 2-1 til det sorte laget med en suser i tverrligger og ned – et av kampens høydepunkt.

Gult lag kom ofte til sjanser takket være gode innlegg av backene Kristoffer Tønnessen og Sander Sjøkvist, mens Jesper Daland som vanlig dominerte i midtforsvaret.

Men det var allikevel det sorte laget som skulle score det neste målet. Mikael Ugland, som imponerte etter sitt lange skadeavbrekk, smalt til med et skudd Wichne måtte gi retur på, og der dukket 16 år gamle Levi Eftevaag opp og puttet inn lagets tredje mål.

I den tredje perioden fikk Sander Svela sjansen til fordel for Elias Nahiry, og 2003-modellen fikk vist seg frem da han lekte seg igjennom feltet og fant Adeleke Akinyemi på lengste stolpe, men avslutningen ble blokkert, mens Jasper Silva Thorkildsen var påpasselig frempå og fant frem en dobbeltredning på noen farlige skudd fra Andri Tryggvason fra kloss hold.

I den siste perioden fikk Nahiry igjen prøve seg, mens Adeleke gikk i garderoben. Det ble en sjansefattig avslutning på kampen, men Daland fikk vist frem sin eminente pasningsfot på en flott crosser til Tønnessen, som igjen fant Ramsland i feltet, men helten fra Åråsen var ikke like iskald som han var i desember 2019.

Dermed endte det 3-1 til det sorte laget. Alt i alt en flott gjennomføring for guttene, der mange viste seg frem på en positiv måte.